ZIJook.nl
Image default
Vakantie

Catering op maat bij u op locatie

Wanneer heeft u voor het laatst een feest gehad en op welke manier heeft u dit georganiseerd? Vaak is het zo dat wanneer je een feestje wilt gaan organiseren er best wel wat geregeld moet gaan worden. Maar wist u eingenlijk ook dat u tegenwoordig een cateraar ook kunt vragen het feest volledig voor u uit handen te namen. Wij hebben met de eravring met een fantastische ervaring met Catering Didam

Een tuinfeest met een leuk bandje

Na een aantal moeilijke jaren qua gezondheid hebben we besoten om dit jaar in de zomer een groot tuinfeest te gaan organiseren nadat we dit een aantal jaren niet meer echt met onze familie hebben kunnen doen. Een tuinfeest aangezien we de verjaardag van mij en onze zoon samen vieren en het leuk is om iets met mooi weer te gaan organiseren. In de tuin aangezien we in de omgeving van didam een fantastisch huis hebben met vooral voldoende ruimte. Omdat we het leuk vinden om gezellige muziek te draaien willen we aan het begin van de avond een leuke band met wat cover nummers uit de jaren van de soul laten optreden. Later op de avond krijgt onze zoon meer de mogelijkheid om ook met zijn vrienden feest te vieren waar natuurlijk een DJ niet mag ontbreken. Naast goede verlichting en eten en drank moet het vooral gezellig en sfeervol zijn.

Een goede cateraar ontzorgt volledig

Aangezien onze wensen bekend waren ben ik zelf gaan kijken hoe ik dit allemaal moest gaan regelen en kwam per toeval bij welling catering terrecht die natuurlijk een specialist is op het gebied van catering. Maar wat ik niet wist ook gespecialiseerd om de avond tot een mooi feest te maken. De DJ, band en tent, verlichting, tap eten en overige drank wordt volledig door hen geregeld. Het enige wat er aanwezig moest zijn is de tuin en stroom. Fantastisch want ook de prijs is erna om dit allemaal niet eens zelf te gaan regelen. Wij hebben binnenkort een fantastisch feestje. 

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Turkije visum

Warm water op de camping met Lemet boilers

Goedkoop een hotel Parijs boeken