ZIJook.nl
Image default
Sport

Hockeymeisje koopt boxershorts

Het neusje van het meisje die onze lingerie winkel binnen kwam stond een klein beetje omhoog. Schattig. Ze is opzoek naar een nieuw setjes. Iets voor haar zelf maar ook iets voor haar nieuwe vriend die ze 3 maanden geleden op de uit wedstrijd bij H.I.C. in Amstelveen had ontmoet. Het is toen snel gegaan.

Hij heeft inmiddels 1 kledingplankje bij haar thuis geclaimd met daarop alle basics zoals een tanden borstel, t-shirts, een paar overhemden en een jean. De verwassen witte boxershorts zijn versleten en liggen verfrommeld her en d’r in de la. Tja, echt netjes is hij niet. Maar toch… hij ziet er altijd wel verzorgd uit. Zijn kleding koopt hij altijd goed in, daar kan het niet aan liggen. Het is een stoere sportieve vent, eigenwijs met veel praatjes. Toch een alfa mannetje En da’s de reden waarom ze op hem is gevallen.

De boxers irriteren haar. Hij vind het niet belangrijk omdat ze toch niet zichtbaar zijn voor de buitenwacht, behalve dan na het douchen op trainingen en wedstrijden. Ze snapt het niet dat zijn teammaatjes er niets van zeggen… Ze vermoedt dat hij zijn boxers snel en onopvallend aantrekt, te gelijkertijd met zijn trainingsbroek.

Boxershorts kopen

Dat kan anders had ze bedacht. Waarom schamen voor je ondergoed. Koop gewoon iets moois waar je altijd goed voor de dag komt. En dat is de reden dat ze het voortouw neemt naar iets toonbaars voor haar vriend. Klein risicootje dat hij het niet leuk vind maar dat neemt ze op de koop toe. Immers als het ‘aanslaat’ is de kans groot dat zijn underwear-garderobe volledig op de schop gaat. Vaak binnen een week In de zoektocht aandacht Zo min mogelijk dikke logo’s van vage merken. En zeker geen drukke prints. Wel frisse kleuren. Ze had bedacht de strakke boxershorts a-la-haar-ex te kopen.

Ik sprak haar aan en vroeg of ik haar kon helpen. Zelf wist ze precies wat ze voor haarzelf wilde hebben maar voor haar vriend nog niet. Geen kinky dingen maar een perfect zittende boxer. Iets waar zij ook wat aan heeft. Uit de rekken werden de Dann Hensums boxershorts getoond. Zwart en grijs vind ze een beetje saai. Ze rekende een blauwe en twee rode heren boxershorts af. Bij afscheid gaf in een mislukte knipoog en ik versprak me met de opmerking “tot volgende week”! 

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website