ZIJook.nl
Image default
Rechten

Letselschade in Rotterdam, of letselschade in Amsterdam?

Bent u slachtoffer van letselschade in Rotterdam of heeft letselschade in Amsterdam opgelopen? In veel gevallen kunt u de schade die u heeft opgelopen vergoed krijgen door de verzekering. Maar hoe weet u precies welke schade u kunt claimen? En hoe weet u zeker dat het aanbod dat de verzekeraar u doet, een redelijk bod is? Een letselschadeadvocaat van Trias Legal kan u ondersteunen bij het indienen van uw claim. Met professionele hulp bij letselschade weet u zeker dat u de vergoeding krijgt waar u, in uw specifieke geval, recht op heeft.

Wat is letselschade in Rotterdam of letselschade in Amsterdam?

Letselschade wordt gedefinieerd als de geestelijke en financiële schade die het slachtoffer ondervindt als het gevolg van een ongeval. Daar vallen allerlei ongelukken onder: van een medische fout tot een ongeluk in het verkeer.

Financiële letselschade

Een ongeval of ongeluk kost veel geld. Als slachtoffer bent u daarvoor over het algemeen verzekerd. Bij deze kosten kunt u bijvoorbeeld denken aan medische kosten, maar ook aan schade aan spullen of misgelopen inkomsten als gevolg van het ongeval.

Psychische schade als gevolg van een ongeval

Een ernstig ongeval of ongeluk brengt niet alleen schade met zich mee die uit te drukken valt in geld: er is vaak ook immateriële schade berokkend. Die is lastiger te meten of in geld uit te drukken, maar daarmee niet minder erg. Denk bijvoorbeeld aan verminderde levensvreugde of een trauma als gevolg van het ongeval. Ook hiervoor heeft u vaak recht op vergoeding.

Krijg de vergoeding waar u recht op heeft

Als u letselschade in Rotterdam of letselschade in Amsterdam heeft opgelopen, wilt u de vergoeding krijgen waar u recht op heeft. Een letselschadeadvocaat inschakelen is de beste manier om professioneel advies in te winnen. Op die manier kunt u het smartengeld claimen dat in uw ongeval redelijkerwijs vergoed moet worden.