ZIJook.nl
Image default
Mode en Kleding

Wat is er zo fijn aan Cowboysbag tassen?

Cowboysbag is een bekend merk in de wereld van de tassen en maakt inmiddels al zo’n 40 jaar tassen en rugzakken van de allerhoogste kwaliteit met gebruik van duurzame materialen.

Waar het ooit begon met alleen riemen is het merk flink gegroeid met portemonnees, tassen en nog meer lederen accessoires, allen gemaakt van het beste leer.

Er wordt gebruik gemaakt van plantaardig gelooid leer voor het vervaardigen van de cowboysbag rugzak en voor de andere leren artikelen. Door de hoge kwaliteit van het leder is dit merk uitgegroeid tot een van de populairste tassenproducenten.

Omdat ze de bovenste laag van de huid gebruiken voor het vervaardigen producten ontstaat er volnerf leder met een duidelijke korrel, wat het mooiste visuele effect geeft.

Hierdoor is elke tas uniek, omdat elke huid weer anders is. Welke tas van Cowboysbag je ook kiest, je zult er altijd stijlvol mee rondlopen. Bij The Little Green Bag kun je uit bijna 700 verschillende Cowboysbag tassen kiezen, hoe kun je daar nou niks leuks tussen vinden?

Het is niet zo dat Cowboysbag alleen maar volledig lederen tassen maakt, zo hebben ze bijvoorbeeld ook zeer fraaie denim tassen met lederen accenten in hun collectie, die bij niemand zullen misstaan.

Dus naar wat voor type tas je ook op zoek bent, er is er vast wel eentje bij in de collectie van Cowboysbag, waarbij je bent verzekerd van hoge kwaliteit en de beste materialen. Vind de Cowboysbag tassen online bij The Little Green Bag voor de beste prijs!