ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Schakel dit bedrijf in voor potentiaalvereffening en andere vormen van bliksembeveiliging

Wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt beveiligen tegen blikseminslagen, is Mulhuyzen Bliksembeveiliging dé specialist die u nodig heeft. Al drie generaties lang staat dit bedrijf klaar voor zowel bedrijven als particulieren met de meest innovatieve oplossingen voor bliksembeveiliging. De experts van dit bedrijf zijn gespecialiseerd in alle facetten; van advies en ontwerp tot installatie en inspectie. Zij zijn actief in een internationaal werkgebied, namelijk in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Bovendien is Mulhuyzen Bliksembeveiliging breed gespecialiseerd. Hun specialisten hebben namelijk kennis over onder meer potentiaalvereffening, veiligheids-, medische, EMC, functionele, computervloer- en statische aarding. Lees verder en ontdek twee van de vele mogelijkheden die dit bedrijf u te bieden heeft!

Een potentiaalvereffening voor effectieve bliksembeveiliging

Een van de middelen die kunnen worden toegepast op het gebied van bliksembeveiliging, is potentiaalvereffening. Wanneer een gebouw wordt geraakt door de bliksem, zorgt een extreem hoge spanning ervoor dat de elektrische installaties flink worden beschadigd en zelfs een gevaar vormen. Dit gebeurt soms ook wanneer een blikseminslag in de directe omgeving plaatsvindt. In dit geval neutraliseert een potentiaalvereffening, in combinatie met een overspanningsbeveiliging, de spanningsverschillen en voorkomt gevaarlijke situaties. De specialisten van Mulhuyzen Bliksembeveiliging geven u graag advies over de toepassing van een potentiaalvereffening in uw pand.

Schakel dit bedrijf ook in voor het slaan van een aardpen

Naast een potentiaalvereffening, zorgt dit bedrijf ook voor het slaan van een aardpen. Deze is al een lange tijd verplicht bij zowel nieuwbouw- als bestaande woningen. Soms komt het voor dat er geen aardpen in het pand aanwezig is, bijvoorbeeld in oude woningen uit begin vorige eeuw. Wanneer een aardpen in uw woning of bedrijfspand ontbreekt, kunt u deze door de specialisten van Mulhuyzen Bliksembeveiliging tegen een scherpe prijs laten slaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Kijk op hun website of neem contact met hen op.