ZIJook.nl
Image default
Industrie

Dankzij plaatbewerking stalen platen die perfect passen bij uw project

Plaatbewerking is bijna een kunstvorm – de platen worden op de juiste manier bewerkt zodat deze perfect bij uw project passen. Van het gladwalsen van verschillende staalplaten tot de juiste coating aanbrengen ter bescherming van verweer en roest. Ook het kanten en buigen van platen in correcte hoek valt hieronder. Door samen te werken met een specialist worden uw stalen platen op de beste manier bruikbaar gemaakt voor uw project tegen een scherpe prijs. Hierdoor hoeft u zelf geen machines aan te schaffen of vakmensen in te huren om dit voor u te doen – duidelijkheid én kwaliteit vindt u bij een expert in plaatbewerking!

Vertrouw op een vakspecialist die werkt met moderne machines én technieken

Bent u op zoek naar een ware vakspecialist? Dan bent u bij M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen op de juiste plaats. Het is namelijk een discipline die niet iedereen op de correcte manier beheerst. Door gebruik te maken van de beste én meest moderne machines wordt de bewerking altijd vakkundig uitgevoerd. Dankzij de goed ontwikkelde technieken is het mogelijk om zowel kleine als extreme grote platen te laten bewerken. Bovendien is plaatbewerking geschikt voor iedere industrie. M. den Oudsten Buigwerken heeft al meerdere projecten uitgevoerd in de volgende marktsegmenten:

  • Transport: gebogen platen voor auto’s
  • Infrastructuur: staalplaten voor bruggen
  • Scheepsbouw: lange staalplaten voor een schip
  • Machinebouw: kleine onderdelen voor intern gebruik

Kom langs bij de vestiging om uw staal te laden en te lossen

Neem voor deskundige uitvoering van uw klus contact op met dit gespecialiseerd bedrijf uit Rhenen: M. den Oudsten Buigwerken. Hier worden uw opdrachten altijd met de grootste mogelijke zorg uitgevoerd. Er is altijd een grote voorraad van ruim 600 ton staal beschikbaar in het magazijn om opdrachten uit te voeren – u hoeft dus zelf geen grondstoffen aan te leveren! Tussen 7.30 en 16.30 uur is de vestiging geopend voor het laden en lossen. Neem contact op om de mogelijkheden te ontdekken voor uw project.

https://www.mdenoudsten.nl/