ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Welke gaasmat is het meest geschikt voor uw nieuwe dierenverblijf?

Als u een verblijf voor uw dieren of een nieuwe afrastering gaat maken, moet er ook een keuze worden gemaakt welke gaasmat u hiervoor gebruikt. Er is veel variatie in gaasmatten. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in dikte van het gaas en de verschillende maaswijdtes. Het is fijn als u een ruime keuze aan gaasmatten heeft om uw beslissing te maken. Zo kunt u precies het gaas kiezen wat bij uw wensen past. Een ruime selectie van verschillende soorten gaasmatten vindt u bij Afrasteringspecialist.

Kies de gaasmat die past bij de behoeften van u en uw dier

Afrasteringspecialist heeft verschillende soorten gaasmatten in het assortiment en ook binnen de soorten gaasmatten is er nog keuze aan maaswijdtes. Bij de gaasmatten heeft u de keuze uit tuingaas, volièregaas, schapengaas en harmonicagaas. Tuingaas is erg stevig en daarmee erg geschikt als afrastering, bijvoorbeeld langs de sloot. Ook is het sterk genoeg om er planten tegenaan te laten groeien. Volièregaas wordt uiteraard voornamelijk gebruikt voor volières. Ook schanskorven worden vaak van volièregaas gemaakt. Schapengaas is het bekende gaas wat gebruikt wordt voor het omheinen van schapenweides. Het is wat dunner dan de andere gaassoorten, maar ondanks dat het dun is, is het wel erg sterk. Harmonicagaas wordt weinig gebruikt, mede omdat het moeilijk te monteren is. Het is wel een zeer sterk gaas.

Welke maaswijdte heeft uw voorkeur?

De maaswijdtes van de gaasmatten lopen erg uiteen. De kleinste maaswijdtes zijn 25 millimeter bij 25 millimeter, waar de grootste maaswijdtes 150 millimeter bij 150 millimeter zijn. Afhankelijk van welke dieren u gaat houden, kunt u kiezen welk gaas met welke maaswijdte het beste bij uw omheining past. De medewerkers van Afrasteringspecialist helpen u ook graag met deze keuze. Wilt u al het gaas in het echt bekijken om een goede indruk te krijgen? Ga dan zeker langs bij de winkel in Stolwijk.

https://www.afrasteringspecialist.nl/