ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Stobbenfrezen zorgt voor een gazon als nieuw

U heeft vast wel eens een veld of stuk grond gezien dat wel wat stobbenfrezen kan gebruiken. Waarschijnlijk bent u niet direct bekend met het woord, maar als we het beeld naar voren halen van een laan vol met gekapte bomen waar stronken zijn blijven zitten gaat er vast een lichtje branden. Stobbenfrezen is het proces waarbij de overgebleven stronk (stobbe) van een gekapte boom tot ver in de grond verwijderd wordt. Pas nadat dit stobbenfrezen is voltooid kunt u weer iets met uw gazon of stuk grond doen. Stobbenfrezen zorgt er dus voor dat uw gazon er weer als nieuw uitziet en dat u met een schone lei weer opnieuw kunt gaan cultiveren.

Bomen kappen in Den Haag en stobbenfrezen

Bomen kappen in Den Haag? Dan bent u bij Groenprojecten Madestein aan het goede adres. Groenprojecten Madestein is gelegen nabij Den Haag en heeft al 60 jaar ervaring in allerlei groenprojecten voor particulieren en bedrijven. Stobbenfrezen en bomen kappen in Den Haag zijn vaardigheden waar dit bedrijf erg goed in is. In steden is aanzienlijk minder ruimte voor projecten zoals bomen kappen en stobbenfrezen. De hoge concentratie mensen op straat, grote machines in smalle straten en een verhoogde nood voor extra veiligheid maken het werken in steden als Den Haag extra moeilijk. Maar niet onmogelijk, dat heeft Groenprojecten Madestein wel bewezen met alle klussen, zoals dus ook met het kappen van bomen in Den Haag.

Groenprojecten Madestein voor beste resultaat

Voor het optimale resultaat gaat u naar dit bedrijf in groenprojecten. Met de nieuwe techniek van bomen knippen zijn ze vooruitstrevend en een kei in kleine ruimtes. Het knippen van bomen houdt in dat er een speciale knipmachine alle takken van de boom gecontroleerd en netjes knipt en op de aangewezen plek neerlegt. Vervolgens wordt de boom gekapt en de stronk versnipperd tot wel 50 centimeter onder de grond. Dit proces van versnipperen wordt stobbenfrezen genoemd. Het gehele proces van bomen kappen in Den Haag is op deze wijze zeer veilig, snel en netjes. Het restproduct wordt zelfs tot groene stroom verwerkt.