ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Zo werk je aan je look in 2021

We zijn steeds meer gefocust op onze fysieke vertoning. Mensen zijn ontzettend druk met het uiterlijk en het aanpassen van het uiterlijk. DIt komt omdat er enerzijds steeds meer mogelijk is en het anderzijds ook steeds bereikbaarder is geworden. In deze blog geven we je enkele tips hoe jij je uiterlijk gemakkelijk kunt veranderen anno 2021. We hopen dat je aan de hand van de tips in deze blog je zelfvertrouwen een boost kunt geven!

Afvallen

Een van de meest natuurlijke manieren om je uiterlijk op een positieve manier te veranderen is door af te vallen. Dit geldt natuurlijk enkel wanneer je overgewicht hebt. Als je al een normaal gewicht hebt, dan is afvallen nergens voor nodig. Een van de afval technieken die de afgelopen jaren enorm in trek is geraakt is intermittent fasting. Bij intermittent fasting val je af door zoals de naam doet vermoeden te vasten. Je kunt zelf bepalen op welke manier je je dag indeelt, als je deze maar consistent indeelt. Veel mensen kiezen voor een 8:16 variant van intermittent fasting. Dit betekent dat je op een dag 8 uur hebt waarop je kunt eten en de overige 16 uur niets mag eten. Als je op den duur merkt dat het gewenste resultaat niet bereikt wordt, dan kun je bijvoorbeeld opschalen naar een 6:18 variant of zelfs een 4:20 variant. Je moet hierin wel doen waar je jezelf goed bij voelt. Als je merkt dat je daadwerkelijk minder goed in je vel gaat zitten door de beperkte voeding, dan kun je beter voor een ‘vriendelijkere’ variant kiezen. Als je meer wilt weten over afvallen, gezond eten en fitness, bezoek dan zeker eens de website van Human Nature. Hier vind je tal van tips en tricks rondom gezond eten en afvallen!

Tanden bleken

Het gebit is jouw uithangbord. Dit komt omdat de tanden een van de eerste dingen zijn die mensen zien als ze je aankijken. Het bleken van de tanden is dan ook al jaren populairder aan het worden. Anno 2021 kun je de tanden in enkele minuten al een aantal wittinten lichter krijgen. Als jij je onzeker voelt over je gebit, overweeg dan zeker eens het bleken van je tanden. Het proces duurt al met al nog geen uur en je zult na de behandeling gegarandeerd beter in je vel zitten.