ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

De kracht van voorzetramen

De technologie en uitvindingen brengen soms veel moois met zich mee. Veel mensen in het bezit van een woning of pand lopen namelijk tegen het volgende probleem aan: ze willen nieuw glas in de ramen laten zetten, maar dit is om verschillende redenen dan niet mogelijk. Misschien omdat het niet kan vanwege de constructie, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat u uw pand niet eens mag verbouwen. Wat het ook is: gelukkig is er een handig alternatief. U kunt namelijk ook voorzetramen laten installeren. Dit zijn ramen die u voor uw huidige ramen zet, zodat u dubbel glas heeft zonder de huidige constructie aan te tasten. In zeer veel gevallen echt voordelig te noemen. In dit artikel bespreken wij die verschillende voordelen.

 

In verschillende kleuren beschikbaar

De voorzetramen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. U kunt dus niet alleen profiteren van de functionaliteiten maar uw woning bovendien wat extra esthetiek meegeven. De buitenkant van uw woning is immers het visitekaartje. Het is het eerste waar mensen naar kijken. U kunt bijvoorbeeld voor een voorzetraam in een hele felle kleur gaan. Uw raam valt dan lekker op. Maar het kan ook zijn dat u meer voor een neutrale kleur wilt gaan. In principe zijn veel kleuren in ieder geval mogelijk.

 

Een extra veiligheidsgevoel

Heeft u grote ramen met enkel glas? In dat geval kan u zich onveilig voelen. Misschien bent u bijvoorbeeld bang dat er mensen gaan inbreken. Dat is natuurlijk ook eenvoudiger met dubbel glas, want ze kunnen het dan gewoon intikken. Met een voorzetraam is dat gelukkig niet meer mogelijk. Een voorzetraam zorgt ervoor dat inbrekers moeilijker binnen kunnen komen. Dus ook om het idee is het gewoon fijn om voorzetramen in uw woning te hebben.

 

Hoge waarde woning

Een ander voordeel van de voorzetramen is dat uw woning dan in waarde stijgt. De voorzetramen gaan namelijk meer dan 15 jaar mee, mits ze goed worden onderhouden. Op de lange termijn kunt u er dus ook nog flink aan verdienen.