ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Bleekmiddel voor donkere huid

Bleekmiddel voor donkere huid

ben je opzoek naar een “bleekmiddel voor donkere huid?”. Vandaag de dag is er van alles mogelijk om de donkere huid lichter maken. Je kunt dus op een veilige manier zorgen dat die vervelende donkere vlekken nagenoeg weg zullen gaan. Er zijn diverse methodes. Omdat ik zelf ook last had van meerdere vlekken waarvan 1 mega duidelijke op mijn wang en enkele op mijn hals heb ik diverse methodes doorlopen. Nu 4 maanden verder voel ik mij kip lekker. Eindelijk heb ik een nagenoeg perfecte huid en zijn de vlekken amper zichtbaar.

 

Mijn eerste onderzoek om mijn huidvlekken te bleken?

Ik ging natuurlijk eerst eens rondkijken. Kwam er natuurlijk direct achter dat er een hele hoop methodes zijn mits je er dan ook aardig wat geld voor neer wilt leggen. Omdat ik met 2 kleine kinderen niet het meest ruime budget heb. Merkte ik al direct op dat een afspraak bij een kliniek gewoon weg te prijzig zou worden. Ik ging opzoek naar methodes die je zelf tegen een goede prijs kon uitvoeren.

 

Het huidbleekmiddel in de vorm van een crème:

Na grondig researchen kwam ik uit op Skinlight Crème. Het klonk al direct als het product welke ik zeker eens wilde proberen. Toch heb ik eerst even wat reviews bekeken van enkele beauty sites die zelfs al in mijn huidige bookmarks stonden. Dit gaf mij natuurlijk net die boost. Ongeveer 2 dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst. Ontving ik een goed ingepakt doosje met daarin het huidbleekmiddel. Nu ongeveer 4 maanden verder is mijn gezicht en hals mooier, stralender vinden mijn omstanders dat ik veel zelfverzekerder overkom.

 

Hoe werkt dit blekende middel voor de huid?

Even terugkomende op de werking. Eerst las ik even de duidelijke instructie door, deze was erg simpel dus goed uit te voeren. Het enigste wat echt belangrijk was, dat je de crème echt elke dag zonder rustdagen aan zou blijven brengen. Het luidt daarom als volgend: Breng de crème 2 maal daags aan en blijf het herhalen tot je helemaal tevreden bent met het resultaat. Daarna kan je minder frequent gaan smeren tot een punt waarbij de skintone ( in mijn geval de vlek op mijn wang en hals ) de zelfde kleur zouden behouden.

 

Mijn eerste resultaten duurde slechts 3 weken

Ik had gelezen dat de eerste resultaten vaak pas na 4-8 weken zichtbaar zouden worden. Daarom voelde ik mij ook echt in de wolken toen ik al na slechts 3 weken duidelijke verbeteringen opmerkte. Na ongeveer 5 weken begon iedereen rond om mij heen het ook te zien. Kortom ik heb na grondig zoeken een remedy gevonden voor mijn gekwelde huid. Eindelijk voel ik mij weer mooi en kan ik de hele wereld aan tezamen met mijn mooie gezinnetje.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website