ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Ontdek de unieke smaken van de lekkerste aardappelchips

Een van de unieke smaken van de aardappelchips is Hoeksche Chips Zwarte Peper. De Zwarte Peper-chips wordt op een duurzame manier verwerkt en zorgt voor een verrassende en pittige twist. De kwaliteitsaardappelen in combinatie met de zonnebloemolie en Zwarte Peper is wat de smaak maakt van deze variant. Deze smaak is perfect voor wie van een lekkere crunchy en pittige bite houdt. Heerlijk om zelf lekker te nuttigen, of om cadeau te doen. Stop het in een mooi cadeaupakket of verras je vrienden of familie met deze snack tijdens een gezellig avondje!

Probeer de exclusieve truffelsmaak

Een andere luxe chipssmaak is de Hoeksche Chips Truffel. Deze exclusieve smaak is gemaakt met 0,3% echte gedroogde zomertruffel, wat gelijk staat aan 1% verse truffel. De truffel geeft een heerlijke en krachtige smaak, waarbij de truffel niet overheerst. Andere ingrediënten die deze smaak bevat, zijn aardappelen, zonnebloemolie, zeezout en aroma. Ook de Hoeksche Chips Truffel is vrij van conserveringsmiddelen en lactose. Dit is een bijzondere chipssmaak die u zeker geproefd moet hebben! De aardappelchips wordt verkocht in een chique zwarte zak die niet te missen is. Ga dus snel op zoek naar een zak en ervaar de unieke smaak!  

Bekijk de website voor een verkooppunt bij u in de buurt

De Zwarte Peper en Truffel aardappelchips zijn een van de luxe chipsvarianten van Hoeksche Chips. Bent u ook benieuwd geworden naar de Zwarte Peper of Truffel chipssmaak? Of bent u nieuwsgierig naar een van de andere luxe chipssmaken? Bij Hoeksche Chips vindt u verschillende luxe varianten. Denk hierbij aan Hoeksche Chips Sweet Chili & Sour Cream of misschien wel de verrassende Hoeksche Chips Smaak van het Seizoen. De chips is heel gemakkelijk te bestellen via de webshop of bij een verkooppunt. Benieuwd naar een verkooppunt bij u in de buurt? Deze kunt u terugvinden op de website.

https://hoekschechips.nl/