ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Scheepsramen: geen overbodige luxe

Voorzie uw boot van mooie scheepsramen met kunststof raamprofielen! Zowel voor huidige bootramen die aan vervanging toe zijn als voor de installatie van nieuwe ramen kunt u bij TOPwindows terecht. Dit bedrijf heeft scheepsramen met kunststof profielen ruim op voorraad. Waarom kiezen voor kunststof? Dankzij de hoge isolatiewaarde blijft de warmte langer in uw boot, waardoor u aanzienlijk op stookkosten bespaart! De waarde van kunststof raamprofielen voor uw scheepsramen wordt pas echt duidelijk in contrast met de lage isolatiewaarde van de veel voorkomende aluminium raamprofielen. Kies voor de kunststof raamprofielen van TOPwindows en ontdek de vele voordelen.

Nooit meer houtrot? Kunststof is het antwoord

De kunststof raamprofielen die TOPwindows verkoopt condenseren niet, wat betekent dat er geen schimmel kan ontstaan op het hout rondom uw ramen. Zodoende zal het hout niet gaan rotten en blijft uw boot in goede staat. De experts van TOPwindows helpen u scheepsramen aanschaffen die bij uw boot passen. Daarom kunt u kiezen tussen dubbele of enkele beglazing en kiest u de glaskleur en het profiel zelf uit:

  • Donkerblauw
  • Crème
  • Lichtgrijs
  • Antracietgrijs
  • Zwart

Wilt u ook graag patrijspoorten laten installeren, laat de deskundigen van TOPwindows dit dan voor u opknappen. Deze worden tevens geleverd in een kunststof uitvoering, waardoor deze ook uitstekend beschermd zijn tegen houtrot. TOPwindows specialiseert zich al vele jaren in de installatie van allerhande scheepsramen. Zij hebben in hun zeer uitgebreide assortiment vast en zeker de scheepramen die u graag in uw boot wilt laten installeren.

Graag hulp bij uw keuze?

Wilt u graag meer weten over de voordelen van de kunststof scheepsramen die TOPwindows te koop aanbiedt? Hiervoor kunt u contact opnemen met dit bedrijf. Gebruikt u hiervoor de contactinformatie op hun website. De medewerkers van TOPwindows staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Uw wensen kunnen direct aan hen door worden gegeven; vervolgens kunt u eenvoudig online uw eigen offerte opstellen.

https://www.topwindows.nl/