ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Quard platen bestellen bij een Nederlandse leverancier

De slijtvaste stalen platen van het merk Quard worden over de hele wereld gebruikt voor diverse toepassingen. De platen zijn namelijk zeer stevig en toch eenvoudig te bewerken. Hierdoor worden ze onder andere gebruikt bij de productie van persen, graafmachines en mestpijpsystemen. Ook messen, emmers en brekers worden van dit materiaal gemaakt. U ziet: Quard platen worden gebruikt in verschillende branches en het merk heeft wereldwijd een goede naam. Wilt u deze platen bestellen bij een leverancier in Nederland? Dan neemt u het best contact op met De Jong & Lavino, een bedrijf dat gevestigd is in Geldermalsen. Hier kunt u verschillende soorten platen bestellen en eventueel op maat laten maken. Zo krijgt u zeker platen die voldoen aan al uw eisen.

Op maat gemaakte platen

Bij De Jong & Lavino kunt u Quard platen op maat laten maken. Dit bedrijf beschikt namelijk over alle vakmensen en machines die hiervoor nodig zijn. Bij dit bedrijf kunt u platen bijvoorbeeld laten:

  • Zagen
  • Boren
  • Snijden
  • Knippen
  • Walsen

Ook laskanten aanbrengen is mogelijk, net zoals het stralen en conserveren met elk gewenste coating. Hierdoor zijn uw platen meteen van alle gemakken voorzien en klaar voor gebruik.

Diverse beproevingen en certificeringen mogelijk

Dit bedrijf kan in samenwerking met gerenommeerde specialisten alle soorten mechanische beproevingen uitvoeren. Ook niet-standaard bedrijfsspecifieke proeven zijn mogelijk, zodat u zeker weet dat de platen aan al uw eisen voldoen. Bovendien is deze professional al ruim 25 jaar ISO 9001-gecertificeerd, waardoor u hier verzekerd bent van producten van uitstekende kwaliteit. Ook is het bedrijf gecertificeerd om smelt- en plaatnummers door te stempelen. Daarnaast kan De Jong & Lavino voor verschillende certificaten zorgen. Bij het certificeren van producten werkt het bedrijf samen met Lloyd’s Register, DNV GL en alle andere certificerende instanties waarmee klanten werken. Hierdoor krijgt u zeker platen die voorzien zijn van alle benodigde certificeringen.

https://jolasteel.com/nl/