ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Kom prachtige platen kopen bij deze winkel

Als echte muziekliefhebber maak jij vast nog gebruik van een platenspeler. Zo weet je zeker dat je altijd van de beste geluidskwaliteit geniet. Ook heb dan het voordeel dat je alle legendarische platen van vroeger met authentieke kwaliteit kan beluisteren. Natuurlijk is muziek van een vinyl plaat luisteren weer helemaal in aan het raken. Met alle digitalisering en online muziekdiensten van nu zie je dat de authenticiteit en het warmere geluid van platen ze een heuse comeback hebben gegund. Wellicht vraag je je nu wel af waar je tegenwoordig het beste platen kunt kopen. Velvet Music is dan de aanbieder voor jou. Kopen uit hun veelzijdig aanbod aan platen was nog nooit zo makkelijk. Bij dit bedrijf vind je ongetwijfeld de exacte plaat die jij wilt beluisteren.

Iedere muziekstijl in één assortiment

Jazz, dance, R&B, soul, heavy metal; je kan het zo gek niet bedenken of je favoriete muziekstijl staat op platen die je bij Velvet Music kunt kopen. Zij bieden dan ook platen aan in een enorm aantal genres. Is je muzieksmaak zo breed dat je niet kunt kiezen welke plaat je eerst wil gaan beluisteren? Geen zorgen! Kom gewoon langs bij een van de fysieke winkels van Velvet Music; hier kun je de echte muziekervaring beleven zodat je gericht kunt kiezen welke platen je gaat kopen. Bezoek een oase van verschillende muziekstijlen en geniet van de authentieke geluidservaring die je alleen maar kan krijgen met een platenspeler!

Kom eens door de platen kijken en doe inspiratie op

Als je een bezoek brengt aan Velvet Music zul je ongetwijfeld geïnspireerd worden door het enorme scala aan platen die bij deze winkels te koop zijn. Je ontdekt ook continu weer nieuwe dingen; misschien schaf je als hiphop-kenner wel een plaat met klassieke muziek aan. Je kunt ook bij de medewerkers van deze winkels terecht als je advies wilt over het netjes onderhouden van jouw platen, zodat deze een zo lang mogelijke levensduur genieten. De deskundige medewerkers van Velvet Music zijn uiterst kundig, vriendelijk en behulpzaam. Zij zullen je graag verder helpen. Zo kun je nog vele jaren genieten van de platen die je koopt!

https://velvetmusic.nl/