ZIJook.nl
Image default
Haartransplantatie

Haartransplantatie in Turkije

Is het een onvermijdelijk dat je kaal wordt? Moet je, zodra je haardos wat dunner wordt, maar gewoon overgaan op rigoureuze maatregelen en je hele hoofd kaalscheren? Of is er een andere oplossing?

De biologie is onverbiddelijk. Naarmate je ouder wordt, verandert je hormoonhuishouding en verlies je een deel van je wilde haren. Dit is deels erfelijk, wat de verklaring is dat haaruitval bij sommige mannen harder toeslaat dan bij anderen.

De ontwikkelingen in de techniek hebben echter een oplossing mogelijk gemaakt waardoor je kaalheid kunt voorkomen. Haartransplantaties zijn al mogelijk sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw. In de beginjaren was dat een dure ingreep, die veel littekens opleverde. En het resultaat oogde vaak minder goed dan een pruik. Maar sinds de ontwikkeling van de FUE-techniek is een haartransplantatie mogelijk die wél een natuurlijk resultaat oplevert. Bij deze techniek worden de haren getransplanteerd in “grafts”, kleine plukjes van maximaal 4 haren. Deze worden zo getransplanteerd dat de haren in de natuurlijke groeirichting groeien. Je ziet er niks van.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun haartransplantatie te laten uitvoeren in Turkije. Omdat een haartransplantatie erg arbeidsintensief is, loont het om ervoor naar Turkije te reizen. Hier liggen de lonen namelijk een stuk lager, terwijl het opleidingsniveau minimaal vergelijkbaar is met het Nederlandse opleidingsniveau

Bij The Private Hair Clinic in Istanboel wordt je geholpen door een deskundig team van perfect op elkaar ingespeelde professionals. Door hun specialisatie in haartransplantaties hebben deze Turkse specialisten een ervaring in de behandeling die goud waard is.

Dankzij een uitgebreid voortraject in Nederland en een persoonlijke tolk ter plaatse weet je ten allen tijde wat er om je heen gebeurt. Omdat een haartransplantatie best spannend is, wordt je ter plekke lekker in de watten gelegd.

Kijk voor meer informatie over de beste vorm van haar transplantatie tegen de laagst mogelijke prijs eens op www.theprivatehairclinic.nl en maak direct een afspraak voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

https://theprivatehairclinic.nl/