ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tref preventieve maatregelen met overzichtelijk verzuimbeheer

Het hebben van een duidelijk overzicht van het verzuim van uw personeel is een must voor uw organisatie. Door middel van een efficiënt verzuimbeheer kunt u het verzuim van uw medewerkers actief monitoren. Het voordeel van een overzichtelijk verzuimbeheer is dat u adequaat kunt reageren in bepaalde situaties. Denk bijvoorbeeld aan de omvang en de reden van verzuim. Is iemand regelmatig ziek vanwege steeds eenzelfde reden? Dan kunt u met deze persoon in gesprek gaan en nagaan of hier iets aan te doen is. U kunt preventieve maatregelen treffen om een grotere omvang van ziekteverzuim voor te zijn. Beschikt u nog niet over een overzichtelijk verzuimbeheer? Dan helpen de specialisten van PreAct Verzuimregistratie u graag.

Hoe is dit bedrijf u precies van dienst?

Bij een helder verzuimbeheer hoort het registeren, analyseren en beheersen van verzuimprocessen. Voor een bedrijf van grote omvang is dat een zeer tijdrovende klus. Met hun jarenlange ervaring helpen de professionals van PreAct Verzuimregistratie u met deze processen. Een helder verzuimbeheer houdt in dat alle gegevens op een goede manier geregistreerd moeten worden zodat u een goed beeld heeft van de situatie van uw werknemers. De volgende stap is het analyseren van het verzuimproces. Hierbij is het van belang om te analyseren welke invloed het verzuim heeft op bedrijfsprocessen. Het is belangrijk om de balans tussen het verzuim en uw bedrijfsprocessen te verbeteren. De specialisten van PreAct Verzuimregistratie geven u hierover graag deskundig advies.

Kies voor een gecertificeerde en veilige software

Een optimaal verzuimbeheer is alleen mogelijk met een gecertificeerde en veilige software. De software van PreAct Verzuimregistratie is ISO 27001 gecertificeerd en volledig AVG-proof. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Denkt u dat u baat heeft bij een efficiëntere manier van verzuimbeheer? Schakel dan de specialisten van PreAct Verzuimregistratie in door contact met hen op te nemen.

 

https://preact-verzuim.nl/