ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

UV-C desinfectie

Effectieve UV-C desinfectie van tablets en mobile devices

Het reinigen van uw werkplekapparatuur kan snel en makkelijk via UV-C desinfectie. Traditionele reinigingsmiddelen kunnen schadelijk zijn voor smartphones, laptops, tablets en scanners en uiteindelijk blijft er toch vuil achter. Met de gebruiksvriendelijke THP Clean Mobile reinigt u al uw devices op een innovatieve manier, die niet schadelijk is voor de apparatuur. Hoe werkt UV-C desinfectie en hoe kan deze methode de verspreiding van micro-organismen in de zorg tegengaan?

Hoe werkt UV-C desinfectie van een device?

Met UV-C straling die wordt nagebootst in lampen zorgt u voor een reductie van micro-organismen als schimmels, bacteriën en virussen. Het RIVM adviseert om voor de UV-C desinfectie eerst de oppervlaktes die u wilt ontsmetten te reinigen. Dit is mogelijk met speciale reinigingsdoekjes, waarmee u huidschilfers, vet en vuil verwijdert. Wanneer u na de reiniging van uw devices de Clean Mobile gebruikt, nemen de micro-organismen het UV-C licht op, dat hun DNA verstoort. De UV-C straling heeft zelfs effect op micro-organismen die niet vatbaar zijn voor chemische ontsmettingsmiddelen.

UV-C desinfectie in de zorg: simpele oplossing voor optimale hygiëne

In verschillende landen wordt UV-C desinfectie in de zorg toegepast. Dit is in Nederland nog niet het geval, maar met de Clean Mobile kunt u hier verandering in brengen. Dit compacte apparaat is geschikt om tablets en telefoons die veel door zorgmedewerkers worden gebruikt te reinigen, zodat micro-organismen als Staphylococcus aureus geen kans krijgen. Het aantal micro-organismen wordt teruggebracht, wat bijdraagt aan het terugdringen van ziekenhuisinfecties.

Na de reiniging met reinigingsdoekjes plaatst u het device dat u wilt ontsmetten in de Clean Mobile. Uw apparaat wordt dan binnen 30 seconden gedesinfecteerd door middel van ultraviolet licht. UV-C desinfectie reduceert het aantal bacteriën, gisten en schimmels tot een acceptabel niveau, zodat de kans op verspreiding veel kleiner is. Zo creëert u een hygiënische werkplek waar medewerkers minder snel ziek worden!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Schakel dit bedrijf in voor potentiaalvereffening en andere vormen van bliksembeveiliging

Een unieke uitstraling door keerwanden met een speciale structuurwand

Wanneer is het perfecte moment om uw meterkast te vervangen?