ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Opblaasbaar bubbelbad

Een bubbelbad is heerlijk om te relaxen

Tegenwoordig wordt, als er een tuin aanwezig is, vaak gebruik gemaakt van een opblaasbare jacuzzi (bubbelbad). Van een opblaasbaar bubbelbad kan het hele jaar door gebruik van worden gemaakt. Je bent niet afhankelijk van het weer. Wanneer je er de plaats voor hebt is het verstandig om hem onder een afdak te plaatsen. Een hele mooie plek is om hem onder het afdak bij je tuinhuis te plaatsen.

Het opzetten van een opblaasbaar bubbelbad

Wanneer je een opblaasbaar bubbelbad wil opzetten, sluit je de pomp aan die in veel gevallen is ingebouwd. Dat geldt ook voor het filter. Op de papieren die bij de jacuzzi geleverd worden staat hoe hard je hem moet opblazen. Bij de duurdere soorten is er een manometer bijgeleverd, zodat je de druk kunt aflezen. Ook zijn er pompen waar je de druk vooraf kunt instellen. Hij mag niet te zacht, maar zeker ook niet te hard worden opgepompt. Gebruik je de jacuzzi een langere periode niet, dan kun je hem beter opruimen. Hij blijft anders energie verbruiken om het water op temperatuur te houden. Ook zal de pomp in werking blijven om de ingestelde druk te handhaven.

Het jacuzzi onderhoud

Voor het jacuzzi onderhoud moet je het water minimaal 1 keer in de 3-4 maanden verversen. Dit is niet afhankelijk van het gebruik. Water heeft de neiging om muf te gaan ruiken als het lang staat. Ook zitten er in het water na een bepaalde periode dode bacteriën en zullen de chemicaliën uitgewerkt zijn. Het filter moet je minstens een keer per week schoonmaken. Zit het filter na een verloop van een tijd vol met vetten, dan moet je het filter vervangen. Wanneer je het water vervangt is het verstandig om ook de leidingen schoon te maken. Voordat je in de jacuzzi gaat, is het verstandig je eerst te douchen.

De Lay Z Spa

Wanneer je een totaal pakket wil aanschaffen voor een opblaasbare jacuzzi dan is de aanschaf van Lay Z Spa van Bestway de beste keus. Je krijgt dan een opblaasbare jacuzzi met een afdekhoes, spafilter, chloordrijver en een reparatieset. Gaat het een keer niet goed dan kun je het euvel verhelpen met de reparatieset. Je hebt de jacuzzi een oogwenk opgebouwd. Alle Lay Z Spa’s zijn van een verwarming voorzien. Er zijn modellen met 8 hydro massage jets waarbij je ook nog kunt kiezen voor 120 of 140 bubbels. Je kunt daardoor snel genieten van je heerlijke jacuzzi.j

Bekijk het allemaal op AllesWater.nl

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website