ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Kerstbomen met alles erop en eraan

Nog steeds zweren een heleboel mensen bij de oude, vertrouwde en vooral echte kerstboom. Het broertje van de spar is altijd nog zeer gewild tijdens de kerstdagen. Dat is natuurlijk niet gek. Vaak is het traditie om zo’n kerstboom aan te gaan schaffen bij een tuinder in de buurt. Maar wat is er tegenwoordig nog mis met een kleine kunstkerstboom?

Het is begrijpelijk dat mensen nog steeds elk jaar een echte kerstboom kopen. Zeker vanwege de traditie. Bij kerst hoort een echte kerstboom. Zo is het veel mensen geleerd. Sommige vinden het jammer om een kunstboom te kopen. Ze houden het liefst bij de echte bomen. Alleen het gevoel en vooral de geur hoort nu eenmaal bij kerst. Daarnaast vinden veel mensen de kunstbomen nog niet genoeg op de echte sparrensoort lijken. De kunstbomen zijn er nu natuurlijk al een tijdje op de markt. Zeker aan het begin vonden mensen het nog niet altijd gemakkelijk om zo’n boom te kopen. De adoptiefase heeft even geduurd voordat de verkoop op gang kwam. Nog steeds vinden mensen het moeilijk om over te stappen naar een kunstboom voor de kerst.

Maar de bomen worden met het jaar beter. En ook nog eens makkelijker in gebruik. Het wordt steeds professioneler aangepakt, zoals door het bedrijf Xmasdeco. Dit bedrijf is voortgekomen uit een groep gespecialiseerde mensen die jaren lang feesten en partijen hebben aangekleed. Ze hebben pakketten ontwikkeld met daarin versierde kerstbomen. De bomen moet je nog wel in elkaar zetten en zelf optuigen, maar alles wat je nodig hebt om je kerstboom mooi te maken zit er bij inbegrepen. Helemaal naar de laatste trends. Er zit zelfs een instructievideo bij die laat zien hoe je jouw boom het mooist aan kan kleden. De bomen zijn nauwelijks meer van echt te onderscheiden en zijn makkelijk verkrijgbaar op de website van Xmasdeco.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website