ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Kappers in Delft

Veel mensen kiezen dit jaar voor een ander kapsel. Om de paar jaar komt er een nieuwe trend qua haarstijlen en de trend van 2019 voor vrouwen is het korte nineties kapsel. Een klein beetje vintage zou je kunnen zeggen. Dat sowieso wel een trend is de afgelopen jaren. Sommige mensen gaan hier helemaal in op en willen zoveel mogelijk vintage in hun leven. Het huis is gedecoreerd met meubelstukken en accessoires van meer dan 20 jaar geleden. En vaak zijn het niet alleen de meubels die vintage zijn. Veel mensen dragen ook vintage kleding. De mode van tientallen jaren geleden is weer helemaal in! Zeker onder studenten leeft het weer.

Nu is dus ook de haarstijl aan de beurt. Vorig jaar was de lob nog in. Dat is een soort lange bob. In 2019 zal er nog een extra stukje af moeten om de laatste trend te volgen. De nieuwe stijl is om het haar tot je schouders te laten komen, met een scheiding in het midden. Blijkbaar staat het kapsel iedereen! Hoewel het bij vrouwen toch vaker wat mooier is dan bij mannen…

Eén van de redenen dat jet kapsel bij zoveel vrouwen goed staat is doordat het kapsel je gezicht langer en slanker laat lijken. Je schouders vallen namelijk niet weg achter je lange haren. Het is beste is om je boblijn ongeveer 7 á 8 centimeter onder je kin af te laten knippen. Zo krijg je het beste en mooiste resultaat.

Als je ergens over twijfelt kan je het altijd aan je kapper vragen. Ga bijvoorbeeld een keer langs bij een kapsalon in Delft en vraagt wat er allemaal mogelijk is. Ook als je op zoek bent naar een herenkapper Delft kan je hier terecht zonder afspraak. Ideaal als je vergeten bent een afspraak te maken, maar het toch echt nodig is.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website