ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Verwen je haren met natuurlijke arganolie

Arganolie is een 100% biologische olie uit Marokko die daar al eeuwenlang wordt gewonnen uit de pitten van de vrucht van de arganboom. Deze olie zit vol onverzadigde en essentiële vetzuren die hierdoor een bijzondere cosmetische meerwaarde verkrijgen. Behalve de veelgebruikte toepassing op de menselijke huid is arganolie ook zeer geschikt als onderdeel van en haarverzorgingsproduct.

Arganolie verzorgt en herstelt je haar

De essentiële vetzuren maken het haar niet alleen gladder, maar helpen ook bij de reparatie van de haarschachten. Gezonde haarschachten blijven langer gehydrateerd, hebben een gezonde en glanzende uitstraling en voelen daarbij niet vet aan. De ook in de arganolie aanwezige hoge concentratie vitamine E en anti-oxidanten zorgen ervoor dat je haar er jong, vitaal en gezond zal blijven. Tevens zal het de onderliggende huid verzorgen, voeden en herstellen.

Het gebruik van arganolie voor je haar is een zeer effectieve, maar ook luxe aanvoelende manier om je haren gezond te houden. Na afloop voelt zowel de hoofdhuid als de haren fris en soepel aan. Het advies is om het te gebruiken als de haren al nat zijn zodat het vocht nog beter zal worden vastgehouden. Arganolie heeft een zeer aangename nootachtige geur die zowel door mannen als vrouwen zeer in de smaak valt. Arganolie is een essentieel onderdeel in zowel shampoo als in conditioners. Heeft je haar een echte opknapbeurt nodig dan is er ook een rijke en voedende haarmasker te verkrijgen waardoor je haar weer elastisch en glanzend zal worden. Voor het beste resultaat is het aan te raden om deze behandeling vaker te herhalen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website