ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Ooglidcorrectie bij Ooglift

Een ooglidcorrectie is een ingreep waarbij overtollig onderhuids vetweefsel of huid van de onder- of/en bovenoogleden wordt verwijderd. Een ooglidcorrectie wordt doorgaans vanuit cosmetische redenen uitgevoerd. De ingreep kan u bijvoorbeeld helpen om weer een frisse, open blik te krijgen wanneer u last heeft van hangende oogleden. Echter kan een ooglidcorrectie ook vanuit medisch aspect worden uitgevoerd, bijvoorbeeld in gevallen waarin mensen zoveel last hebben van hun hangende ogen dat het zicht hierdoor zelfs belemmerd wordt. Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, maar met groot resultaat.

Ooglift: dé specialist voor uw ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een medische ingreep en wilt u uiteraard door een specialist laten uitvoeren. Ooglidcorrecties bij Ooglift worden uitsluitend uitgevoerd door onze ervaren en erkende oogartsen. Zij voeren de ingreep op dagelijkse basis uit en hebben al meer dan 11.000 behandelingen uitgevoerd. Samen gaan we voor het optimale resultaat.

Wanneer u besluit een ooglidcorrectie te willen ondergaan maakt u bij ons eerst een afspraak voor een uitgebreid vooronderzoek. In dit vooronderzoek wordt gekeken of u in aanmerking komt voor onze behandelingen. Mocht u geschikt bevonden worden, dan zal uw behandelend arts u voorzien van meer informatie over de daadwerkelijke ingreep en het herstelproces.

De arts zal onder andere uw medische geschiedenis met uw bespreken en naar huidige medicijngebruik kijken. Gebruik van medicijnen met een bloedverdunnende werking zal bijvoorbeeld tijdelijk moeten worden gestopt, maar dit gebeurt uitsluitend in overleg met uw eigen huisarts.

Wilt u meer informatie?

Wanneer u na het lezen van dit artikel nog vragen heeft omtrent ooglidcorrecties dan verwijzen wij u allereerst door naar onze website. Hier vindt u onder andere meer informatie over de behandeling, de tijd na de behandeling en het herstellingsproces en het vooronderzoek. Ook kunt u hier ervaringen lezen van mensen die de ingreep bij ons hebben ondergaan.

Wij zijn uiteraard ook telefonisch en per e-mail te bereiken en staan u graag te woord wanneer u nog vragen heeft of advies wilt. U kunt Ooglift iedere werkdag van 9.00-17.00 telefonisch bereiken. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij streven ernaar uw bericht binnen één werkdag te beantwoorden.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Weg met die vervelende pigmentsnor dankzij Skinlight

HOE HERSTELT U UW BESCHADIGDE HUIDBARRIRE

Botox en fillers behandelingen