ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren voor uw bijeenkomst!

Voor uw bijeenkomst is het mogelijk om stemkastjes te huren, er zijn hier veel voordelen aan. Tijdens een congres of bijeenkomsten met grote groepen mensen worden mensen al snel afgeleid en hebben moeite met hun hoofd bij de presentatie te houden. In de meeste presentaties wordt er niets van het publiek verwacht, iemand verteld zijn verhaal, beantwoord hooguit een paar vragen, maar meer interactie is er niet. Dit zorgt er dus voor dat mensen het saai vinden en niet meer opletten, om dit op te lossen kan je stemkastjes huren bij Intervote. In deze blog zal ik mijn ervaring met de stemkastjes van hen met jullie delen, misschien breng ik jullie wel op ideeën.

Voordelen van stemkastjes huren

Als organisatie stemkastjes huren voor een bijeenkomst brengt veel voordelen met zich mee, zo is er tijdens de meeting veel meer interactie met het publiek en deze voelt zich hierdoor meer betrokken, er is meer aandacht voor het verhaal wat verteld wordt. Dit is eigenlijk de voornaamste reden om stemkastjes te huren, de groep mensen wordt een stuk enthousiaster en neemt actief deel aan het opgestelde programma. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken in de vorm van een soort quiz om kennis te testen of u kunt vragen naar de meningen van de inzittenden. Het positieve effect van stemkastjes van Intervote is dat er meer aandacht is voor de presentatie en mensen het hierdoor leuker vinden en er nog lang over terug zullen praten.

Meer weten?

Indien u meer wil weten over stemkastjes huren bij Intervote adviseer ik u om een kijkje te nemen op de website, hier staat veel informatie over al het relevante. Ook kunt u eens bij hen op kantoor langskomen om te bekijken hoe zulke stemkastjes precies werken, het is natuurlijk belangrijk dat de mensen op het congres wel weten hoe het werkt, dit kun je na het bezoek uitleggen. Bovendien kunnen de medewerkers u hier adviseren welk type stemkastje het beste past, het is mogelijk om tot vierduizend stemkastjes tegelijk te gebruiken bij Intervote, u kunt het dus voor hele grote meetings gebruiken.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website