ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Huidverzorging met een zwart masker

Mijn ervaring met een zwarte masker begon toen ik steeds meer op internet foto’s zag van vrouwen die een zwarte masker gebruikte en dan met name op de neus en dat je er heel veel mee eters mee kan verwijderen. Het zorgt ervoor dat de poriën in de huid worden geopend. Het zag er heel veelbelovend uit en het werd steeds bekender.

http://www.youtube.com/watch?v=AA2BjKmw_ys

 

Zwarte masker

Ik werd steeds nieuwsgieriger met als resultaat dat ik besloot een tube te kopen voor een zwarte masker. Voordat ik het gebruikte haalde ik eerst mijn make up eraf daarna deed ik de zwarte masker op mijn gezicht.

Ik wachtte totdat de masker opgedroogd wad wat ongeveer 25 minuten duurde en daarna kon ik het heel makkelijk in 1 keer van me gezicht halen.

 

Het resultaat

Ik zag gelijk allemaal witte puntjes aan de binnenkant van het zwarte masker. Mijn huid zag er stralender uit en ik merkte zeker verschil. Ik had van te voren niet verwacht dat het zo goed zou helpen en ik was aangenaam verrast. Sindsdien gebruik ik het regelmatig. Ik raad het zeker mensen aan om eens te proberen ik heb er goede ervaringen mee.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Een bruine tint op uw huid voor een gezonde uitstraling

Verwen je haren met natuurlijke arganolie

Wimperextensions Zutphen