ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Heeft u behoefte aan opslagruimte?

Heeft u behoefte aan opslagruimte? Bij Opslagmarkt huurt u uw eigen opslagruimte, tegen de scherpste tarieven. Via onze website verkrijgt u een overzicht van alle beschikbare opslagruimtes bij u in de buurt. Wanneer u een geschikte opslagruimte heeft gevonden, stuurt u de verhuurder een berichtje. De verhuurder stuurt u vervolgens een offerte terug.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Huur een opslagruimte!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Huur dan een opslagruimte via Opslagmarkt. Wellicht kent u televisieprogramma’s die mensen volgen met een enorme drang tot verzamelen. Deze mensen kunnen moeilijk afstand doen van bepaalde spullen, met als gevolg dat de goederen zich blijven opstapelen.

Wilt u het niet zo ver laten komen? Bekijk dan eens onze mogelijkheden voor het huren van opslagruimte. Wij bieden opslagboxen van verschillende formaten, afhankelijk van het soort goederen dat u op wenst te slaan.

Onze opslagruimtes kunnen u ook een oplossing bieden wanneer spullen slechts tijdelijk in de weg staan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verhuizing of een verbouwing. U slaat de goederen tijdelijk en veilig bij ons op, en komt deze pas weer halen wanneer u er weer ruimte voor heeft. 

Een opslagruimte vinden is heel gemakkelijk: u vult uw woonplaats en postcode in op onze website en ons systeem selecteert automatisch mogelijke opslagruimtes bij u in de buurt. 

Heeft u juist zelf ruimte over?

Het kan natuurlijk ook omgedraaid zijn. Wanneer u zelf een leegstaande ruimte over heeft, kunt u deze ook aanbieden als opslagruimte. Zo verdient u een fijn zakcentje bij!

U meldt zich gemakkelijk aan als verhuurder van opslagruimte via onze website. U vult uw NAW-gegevens in, en de rest wijst zichzelf. Op onze website vindt u tevens meer informatie over onze diensten, en kunt u gelijk rondkijken of er opslagruimtes beschikbaar zijn die geschikt voor u zouden kunnen zijn.

Wilt u meer informatie over Opslagmarkt, en wat wij eventueel voor u zouden kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn zowel per telefoon als per e-mail bereikbaar. Wij horen graag van u!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website