Zijook

Met een mode opleiding vergroot je jouw kennis van de modebranche

Door een mode opleiding te volgen doe je extra kennis op waar je direct mee aan de slag kunt. Na het volgen van een opleiding heb je kennis van alle aspecten van de modebranche, daardoor kun je de klanten in jouw winkel nog beter adviseren. Ook leer je bijvoorbeeld hoe je kleding in de winkel aantrekkelijk kunt positioneren. Tijdens het volgen van een mode opleiding leer je altijd iets nieuws, ook al werk je al langere tijd in de modebranche. Als je jezelf wilt blijven ontwikkelen is het daarom zeker een aanrader om je in te schrijven voor een mode opleiding.

Een zeer complete mode opleiding

Een goed aangeschreven mode opleiding is de opleiding Mode Adviseur van Detex Opleidingen. Met ruim 85 jaar ervaring is Detex Opleidingen een specialist in het opleiden van personeel in de modebranche. De opleiding Mode Adviseur is opgedeeld in 5 modules, die elk één dag duren. Deze modules zijn Textielwarenkennis, Visual Merchandising, Assortimentskennis, De Nieuwe Verkoper en Trends & Imago Styling. Door deze opbouw leer je over alle facetten van de mode retail. Van hoe een kledingstuk wordt gemaakt en hoe modetrends ontstaan, tot het aantrekkelijk inrichten van de winkel. Na het volgen van de opleiding Mode Adviseur heb je alle kennis in huis om een nog succesvollere verkoper te worden.

Schrijf je direct online in voor deze nuttige opleiding

In het centraal gelegen Doorn worden de lesdagen van de opleiding tot Mode Adviseur verzorgd. Op de website van Detex Opleidingen vind je alle informatie over deze opleiding. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk enkele losse modules of trainingen te volgen. Op de website kun je jezelf gemakkelijk inschrijven voor de opleiding. Wil je als werkgever jouw medewerkers deze opleiding laten volgen? Ook daar zijn allerlei mogelijkheden voor, zoals een In Company opleiding. Samen met een accountmanager stel je een training samen die past bij jouw opleidingswens.

https://www.detex.nl