ZIJook.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Scooter lease

Voor scooter lease ben ik naar de winkel van Polderscooter gegaan. Daar hadden ze namelijk maar liefst 80 verschillende scootermodellen staan! Graag leg ik in dit artikel uit voor welke ik uiteindelijk heb gekozen. En wat mijn mening is over Polderscooter.

Naar Polderscooter voor scooter lease

Ik kwam op scooter lease, omdat iemand mij dat als tip meegaf. Ik sprak namelijk iemand daarover, waar ik tegen vertelde dat ik op zoek ben naar een scooter. Maar dat ik bij tweedehands weer kans heb op hoge reparatiekosten. Echter vond ik een hele nieuwe weer veel te duur. Daarop gaf diegene dus als tip om eens te kijken naar scooter lease. En daarbij had hij positieve verhalen gehoord over Polderscooter. Bij thuiskomst ben ik dan ook direct naar de website Polderscooter.nl gegaan om te kijken naar hun assortiment en de prijzen daarvan. Het viel mij op dat die in vergelijking met concurrenten lager lag dan bij hen. En ze hadden ook een vestiging waar ik van harte welkom was wanneer ik of een scooter wou leasen of kopen.

Vestiging

Ik ben daar dan ook direct naartoe gegaan om te kijken welk model ik het beste kon gaan kiezen voor scooter lease. Ik werd hartelijk welkom geheten door een medewerker. En hij vroeg mij waarmee hij mij kon helpen. Daarop gaf ik dus aan dat ik interesse heb in het leasen van een scooter. Vervolgens heeft hij mij gevraagd hoeveel ik er ongeveer aan uit wil geven. En of dat ik wat betreft het model nog een voorkeur had. Vervolgens zijn we naar een deel van het assortiment gelopen en liet hij mij een aantal voorbeelden zien. Uiteindelijk is het de eerste geworden. En daar ben ik heel erg blij mee! Kijk snel op hun website of dat er voor jou ook iets tussen zit.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website