ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Cadeau afscheid collega

Voor afscheid collega ging ik naar ideeën zoeken op het internet en kwam ik uit bij Jilster. Graag vertel ik daar veel meer over. Want normaliter schrijf ik nooit een beoordeling. Tot aan nu. Want ik ben heel erg tevreden over het afscheidscadeau wat ik bij hen heb besteld. En toen zij vroegen om een beoordeling, kon ik dat dan ook niet laten natuurlijk

Jilster: afscheid collega

Helaas heb ik binnenkort een afscheid collega van iemand met wie ik al heel erg lang samenwerk. Diegene gaat namelijk een nieuwe uitdaging aan bij een ander bedrijf. En dus moet ik helaas afscheid nemen van mijn collega. Maar omdat ik graag een origineel afscheidscadeau geef, ben ik op de website van Jilster terecht gekomen. Daar las ik namelijk dat je je eigen magazine kunt laten maken. Ik had direct al allerlei ideeën van afbeeldingen die in al die tijd zijn gemaakt en gemakkelijk toegevoegd konden worden. Datzelfde geldt voor de teksten. Niet alleen ik heb nog vele onvergetelijke anekdotes in mijn hoofd zitten die ik met hem meegemaakt heb. Maar ook vast en zeker mijn collega’s. Daarom heb ik dit idee naar hun doorgezet. En ook zij vonden het heel erg leuk! Ik heb daarom dan ook een gratis account aangemaakt op Jilster.nl om zodoende te kunnen starten met het maken van het magazine.

Afscheidscadeau geven

Na een flinke tijd in het magazine te hebben zitten, was het uiteindelijk af. Ook de collega’s hebben er erg veel tijd aan besteed om een zo mooi mogelijk afscheidscadeau neer te zetten. En dat is gelukt hoor! Wij hebben het ook al besteld. En het is zojuist binnen gekomen. Het ziet er niet alleen goed uit. Maar is ook van heel goede kwaliteit! Wat ons betreft is Jilster dan ook een echte aanrader.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Sneller data genereren dankzij een API platform

Trek de aandacht met een videowall

Kies voor aluminium tuinpoorten van hoge kwaliteit