ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

Relatietherapie volgen in de omgeving van Veenendaal

Mijn partner en ik hebben de laatste tijd relatietherapie gevolgd in de omgeving van Veenendaal. We merkten dat door deze rare tijden dat we een beetje op elkaar huid zijn gaan zitten. Hierbij hebben we vaak discussies en daarbij ook soms ruzies. Dit willen we allebei niet meer en willen daarom samen hulp gaan zoeken bij een praktijk die gespecialiseerd is in relatietherapie. Dat leek ons een goed idee. We wisten alleen niet waar moesten beginnen en bij welke praktijk we moesten zijn hiervoor.

Relatietherapie in Veenendaal die luistert naar beide partijen

We hadden al een keer eerder relatietherapie geprobeerd in de omgeving van Veenendaal. Alleen we hadden allebei snel door dat de ene partij sneller naar mij luisterde dan naar mijn partner en dat wilden we graag voorkomen. Dus hebben we kritische gekeken naar verschillende praktijken in de omgeving en wat andere mensen over de praktijk schrijven. Na een tijdje zoeken via het internet, kwamen we bij de praktijk Quint Relatietherapie terecht. Die had goede reviews op de site staan en de meeste klanten waren zeer tevreden met de service. We hebben meteen een contactformulier ingevuld en binnen een dag hadden we contact met iemand. Daarbij hebben we ook een kennismakingsgesprek gemaakt. Relatietherapie Veenendaal met Quint helpt!

Een goed gesprek en fijne begeleiding

We kwamen daar een beetje nerveus aan, maar die gingen snel weer weg toen ons gesprek van start ging met de begeleider van Quint Relatietherapie. We voelden ons meteen op ons gemak en hadden dat we alles kwijt konden. Na de eerste sessie met onze begeleider merkte we meteen dat het een stuk beter met onze relatie ging. Er waren minder discussies en als die er waren, hadden we het ook snel uitgepraat. We hebben nog een aantal sessies staan bij de praktijk, maar we raden het iedereen aan. 

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende diensten die deze praktijk kan aanbieden aan u? Bekijk dan eens de website van hen via www.quintrelatietherapie.nl voor meer informatie over alle diensten die zij verlenen en u kunt daar ook meteen een contactformulier invullen.