ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Stalen ramen en deuren op maat laten maken

Gaat u bouwen of renoveren en bent u op zoek naar gave stalen ramen en deuren die uw woning of kantoorruimte een perfecte look geven? Bij ons vindt u betaalbare stalen ramen en deuren voor woningen en kantoorruimtes. Onze stalen ramen en deuren zullen zeker een blikvanger zijn in uw woning of kantoorruimte, en zijn toepasbaar in elke huisstijl. De ramen en deuren hebben een strakke, maar rustige uitstraling. Zowel onze ramen als onze deuren zijn altijd maatwerk en zijn ontzettend mooi; zowel met dikke als met dunne profielen. De stalen ramen en deuren zijn onderhoudsvrij, erg sterk en hebben een zeer lange levensduur.

Stalen ramen en deuren voor verschillende toepassingen

Onze stalen ramen en deuren kunnen voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden, bijvoorbeeld als een scheidingswand tussen twee ruimtes of als een glazen kantoorwand. De deuren kunnen ook in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, gebruikt worden. Dit komt doordat ze van hoogwaardige materialen gemaakt zijn, die waterbestendig zijn. Kiest u voor stalen ramen en deuren. dan is de keuze enorm. Wij kunnen u passend advies geven bij het kopen van uw ramen en deuren. Bij ons vindt u zeker ramen en deuren die bij uw wensen, behoeften en budget passen. 

Stalen ramen en deuren voor een nieuwe look in uw ruimte

Wilt u stalen ramen en deuren volledig naar uw wens laten installeren? Wij kunnen uw stalen ramen en deuren op maat maken. De ramen en deuren kunnen in verschillende soorten vervaardigd worden; bijvoorbeeld met scharnieren of een schuifdeur. Daarnaast kunt u ook zelf bepalen hoeveel vlakken glas uw raam of deur moet hebben en welk soort glas u wilt hebben. Indien u geen glas wilt, kunnen ook de vlakken worden voorzien van staal. Tenslotte kan ons vakkundig team ook voor de montage van uw ramen en deuren zorgen. Wilt u uw woning of kantoorruimte een nieuwe look geven? Maak gerust contact met ons, zodat we uw ruimte de perfecte look kunnen geven.