ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

Een speeltuin kopen voor uw bedrijf doet u hier

Baat u een binnenspeeltuin uit in België of Nederland? Of wilt u een speeltuin toevoegen aan uw speelplaats, kinderboerderij of ander speelparadijs? Dan is het een goed idee om uw nieuwe speeltuin te kopen bij een gespecialiseerd bedrijf. Kies daarom voor het Belgische Ameco Playgrounds. Dit bedrijf bouwt en ontwerpt al vele jaren indoor en outdoor speeltuinen voor klanten in het binnen- en buitenland. Welke soort speeltuin u ook wenst te kopen, bij dit bedrijf zijn de mogelijkheden net zo eindeloos als uw verbeelding. Zo ontwerpen de experts het perfecte speeltoestel op maat voor u.

Waar moet u aan denken als u een speeltoestel laat ontwerpen?

Als u een speeltuin wilt kopen, is het belangrijk eerst na te denken over wat voor speeltoestel u wenst te laten ontwerpen. Een belangrijke eerste vraag daarbij is voor wie u het speeltoestel laat ontwerpen. Is dit bijvoorbeeld van kinderen van ongeveer 10 jaar oud? Of zoekt u nieuwe speeltoestellen voor peuters en kleuters? Ook het thema van de speeltuin die u wenst te kopen is daarbij belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld een speeltoestel laten ontwerpen in uw bedrijfskleuren? Of heeft u een bepaald thema, zoals een piratenschip of een jungle, in gedachten? Zoekt u nieuwe speeltoestellen die naadloos passen bij de overige toestellen in de speeltuin die u gaat kopen? De experts van Ameco Playgrounds houden met al deze wensen rekening wanneer ze een design opstellen voor uw nieuwe speeltoestel.

Kies voor kwaliteit en service

Welke soort speeltuin en speeltoestellen u ook wilt kopen, bij Ameco Playgrounds ontvangt u altijd de beste kwaliteit. Zo ontwerpen ze alle toestellen, zodat deze voldoen aan de strengste Europese normen op gebied van veiligheid en duurzaamheid. Bovendien geniet u daarbij van een totaalservice: het bedrijf regelt alles van A tot Z. Zo ontwerpen zij uw toestellen, laten ze deze produceren bij een betrouwbare fabriek en partner, en komen de eigen monteurs uw toestellen vervolgens installeren. Wilt u meer weten voordat u een nieuwe speeltuin gaat kopen? Neem dan zeker contact op met de specialisten van Ameco Playgrounds.

Gerelateerde artikelen

Witgoed Reparatie Almelo

Stapt u voor second opinions naar hét advocatenkantoor in Nijmegen

Rijden met een laagstaande zon doe je zo!