ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Laat uw verhalen tot leven komen door een softcover boek te laten drukken

Wanneer u een softcover boek laat drukken komen uw verhalen tot leven. Vindt u het altijd al leuk om uw verhalen met de wereld te delen, maar is het er nog niet van gekomen om een boek te laten maken? Dat is zonde, want zo kan er niemand genieten van de mooie verhalen die u bedenkt. Of misschien wilt u wel een boek laten maken over uw eigen leven! Ook dan is het een goed idee om een softcover boek te laten drukken. U vertelt uw levensverhaal zo op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier. En ook prettig! Bij Boeklatendrukken.nl is het verrassend voordelig om een softcover boek te laten drukken!

Kies zelf de materialen om uw boek te laten maken

Ook wanneer u een softcover boek wilt laten drukken, kunt u kiezen voor verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit licht en dun materiaal, maar ook voor een wat dikker en zwaarder materiaal voor uw softcover omslag, zodat u een luxer boek kunt laten maken. Want de cover van uw boek zegt veel over de uitstraling en draagt bij aan de beleving die u met uw boek meegeeft. Een luxe harde kaft of dikke softcover heeft een chiquere uitstraling dan een dunne papieren omslag. Wilt u bijvoorbeeld een boek laten maken voor op de leestafel in uw chique kapsalon of modewinkel? Kies dan voor een dikke softcover. Zo heeft het boek de juiste uitstraling.

Het laten maken van een boek is zeer eenvoudig

Bij Boeklatendrukken.nl is het laten maken van een boek zeer eenvoudig. U kunt eerst een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u precies weet wat het u gaat kosten om uw boek te laten maken. Daarna kiest u eenvoudig wat voor omslag uw boek krijgt en wat voor soort papier u kiest. Vervolgens uploadt u eenvoudigweg uw Word- of PDF-bestand, waarin u uw boek geschreven heeft. Een PDF-bestand geeft echter wel het mooiste resultaat, omdat de resolutie hiervan vaak hoger is.