ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

Babykleding; de trends van het moment!

Babykleding; de trends van het moment! 

Kan je je al voorstellen dat je jouw kleine mormeltje op schoot hebt liggen? Dat jouw moedergevoelens binnen één moment aanwezig zijn, omdat –zoals ze zeggen– echt alle clichés waar zijn? Waarschijnlijk kan je er niet op wachten en ben je daarom al lange tijd bezig met het aanschaffen van alle babyspullen die je nodig zal hebben. Een commode staat al in de kamer, de eerste luiers zijn al aangeschaft, en kan geen genoeg krijgen van het aanschaffen van de leukste babykleding voor jouw aanstaande kleine! Wil je weten hoe je jouw baby zo hip mogelijk kan aankleden? Lees snel mee met de trends van het moment! 

 

Nude tinten

Eén van de trends die momenteel hoge ogen gooit, is jouw baby kleden in nude kleding. Hierbij kan worden gedacht aan bruin, beige en romige witte tinten. Je vindt nude kleding momenteel in alle soorten en maten; met en zonder print, t-shirt of joggingpakje. Zo vind je de leukste kleine leggings met mooie streepjes, de schattigste sand kleurige slofjes en de hipste oranje-bruine haarbandjes! 

 

Pastel… dat wil je wel! 

Een andere trend om over naar huis te schrijven, is het gebruik van pastelkleuren. Wij zijn er helemaal dol op! Het gebruik van pastelkleuren in babykleding, maakt dat jouw lieve kleine nóg schattiger en meer om op te vreten uitziet dan wanneer je haar of hem in hardere tinten kleedt. Je kan ervoor kiezen om een pastel kleurige legging aan te schaffen, maar tegenwoordig vindt je ook hoodies, mutsjes, sokken, t-shirts en zelfs pyjama’s in deze lievige tinten! 

 

Prints are great

Wij weten niet zeker of het gebruik van printen ooit geen trend zou zijn. Prints maken een outfit heel vrolijk en worden daarom vaak gekozen voor baby outfits. Je kan veel verschillende babykleding met prints vinden; van streepjes tot diertjes, van stipjes tot hartjes. Tegenwoordig is het mixen van verschillende prints ook niet meer weg te denken van de Nederlandse modemarkt, en zo combineer je dus gemakkelijk twee kledingstukken met verschillende prints. Dus wil jij jouw zoon of dochter graag kleden in een t-shirt met bloemen en een broekje met streepjes? Als je zorgt dat de kleurencombinatie goed past, is dit helemaal hip, hot and happening! 

 

https://www.hippemensjes.nl/

Gerelateerde artikelen

Vertrouwen in zelfrijdende auto is laag

Stapt u voor second opinions naar hét advocatenkantoor in Nijmegen

Veilige manieren van bewegen