ZIJook.nl
Image default
Zorg

Salland: een onderscheidende zorgverzekeraar

Zoekt u een zorgverzekeraar die zich onderscheidt op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, service en ruime vergoedingen? Dan komt u automatisch uit bij Salland Zorgverzekeringen. Zorgverzekeraar Salland staat voor persoonlijke zorg in de regio, met een ruime keuzevrijheid in zorgverleners en zonder selectie op gezondheid of leeftijd. U kunt bij Salland Zorgverzekeringen eenvoudig en snel een basisverzekering afsluiten, met eventuele aanvullende verzekeringen op maat. Ook heeft u de keuze uit drie tandartsverzekeringen met ieder een eigen dekking.

Een zorgpolis op maat

Welke zorgverzekering past bij mij? Het is een vraag die veel Nederlanders zich stellen. Er zijn veel zorgverzekeraars en verschillende zorgpolissen. Salland is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk, waarbij de verzekerde centraal staat. Naast de basisverzekering – die voor iedereen gelijk is – zijn er aanvullende verzekeringen waarmee u de basisverzekering kunt verrijken: Start, Extra, Plus en Top. U kunt bijvoorbeeld fysiotherapie, geneesmiddelen, anticonceptie en spoedzorg in het buitenland in het aanvullende pakket laten opnemen. Zo creëert u een zorgpolis op maat.

Keuze uit drie losse tandartsverzekeringen met ruime vergoedingen

De individuele keuzevrijheid geldt ook voor de aanvullende tandartsverzekering, waarbij er de mogelijkheden van TandExtra, TandPlus en TandTop zijn met elk specifieke tandartsvergoedingen. Iedere tandartsverzekering vergoedt in 2017 bijvoorbeeld 75% van de kosten, met een vastgesteld maximum. Voor kinderen tot 18 jaar vallen de tandartskosten onder de basisverzekering. Een beugel is echter een uitzondering. Deze valt niet onder de basisverzekering en om in aanmerking te komen voor een vergoeding, moet u aanvullend verzekeren.

Wilt u meer weten over de zorgverzekeringen en tandartsverzekeringen van Salland? Kijk eens rustig op onze website Salland.nl of neem contact op met onze klantenservice. Dat kan door even te bellen naar 0570 – 68 74 84, te e-mailen of het online contactformulier in te vullen. U kunt ook online een afspraak maken en bij ons langskomen op kantoor in Deventer.
 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website