ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoekend naar een incassobureau in Wageningen

Al zoekend naar een incassobureau in Wageningen, wist ik niet wat ik moest doen, incassoadvocaten.nl inschakelen of niet? Of dit wel de juiste optie was wist ik ook niet, ik wil namelijk geen geld kwijtraken zonder dat ik het geld van de debiteur er voor terug krijgt. Er zijn zoveel bureaus in Wageningen die je garanderen dat je je geld terug krijgt, maar je weet het gewoon niet zeker. Voor die service betaal je ook nog eens flinke facturen. Daarom heb ik eerst even rustig gezocht naar wat nou precies het nut is van een incassobureau en hoe groot de kans is dat je je geld krijgt zonder er zelf te veel er aan uit te moeten geven.

Klant in Brazilië

Ik heb een klant in Brazilië voor de Olympische Spelen. Maar de economie gaat niet zo goed daar en hij wilde ineens niet betalen. Hoe zou ik dat nu gaan oplossen? Ik dacht direct aan het incassobureau bij mij in de buurt. Want daar is de expertise ook aanwezig hoe zulke wanbetalers in het buitenland aangepakt kunnen worden. Deze situatie kennen wij natuurlijk overal wel. Daarom ben ik dus van plan om een incassobureau in Wageningen in te schakelen die de klant in Brazilië even aan wilt spreken over dat ik toch nog geld moet ontvangen van die klant. Ondanks dat de situatie in Brazilië niet al te goed is wil ik wel graag gewoon mijn geld ontvangen. 

Incasso Advocaten

Dankzij het inschakelen van Van Loon Incasso Advocaten was de klant toch bereid met zijn laatste geld mij te betalen. Ik ben daar heel erg blij mee. Daarom wil ik graag Van Loon Incasso Advocaten en de klant hartelijk bedanken voor het alsnog kunnen regelen van mijn geld. Ik wens de klant in Brazilië verder heel veel succes en sterkte gezien de economische situatie daar. Mocht je nou ook een incassobureau nodig hebben? Dan raad ik jou incassoadvocaten.nl aan!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website