ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

High tea bij de Kommensaal

Onlangs besloten vrienden van mij te gaan trouwen. Ik had het op me genomen om een vrijgezellenfeestje te organiseren voor mijn vriendin. Dat was best lastig, want wat is leuk met zo’n groep 50-plussers. Het moest gezellig zijn, dat vooral en een restaurant omgeving Duiven. Maar ook makkelijk te bereiken en het eten en drinken moest goed zijn, want het waren ook nog eens verwende 50-plussers. Ik had wel eens gegeten bij de Kommensaal en dat was echt genieten. Dus toen ik op de website zag dat ze ook een high tea en high wine arrangement hadden, was mijn keuze snel gemaakt.

Sfeervol en gezellig

Wij waren met een behoorlijk gezelschap, 15 dames. Dus had men bij de Kommensaal een enorme tafel opgedekt dat er echt gezellig uit zag. Van tevoren hadden enkele dames de ruimte versierd met ballonnen en slingers, dus de binnenkomst was direct helemaal top. We werden uiterst vriendelijk ontvangen, we voelden ons heel welkom. Zodra we allemaal aan tafel hadden plaatsgenomen werden we allemaal voorzien van thee (wat een keuze!) of wijn. Mooi opgediende schalen en etagères vol smakelijke hapjes werden er op tafel gezet. Het zag er allemaal heerlijk uit en dat was het ook.

Een succesvolle middag

Uiteindelijk hebben wij die middag drie keer een gang gehad. De eerste gang bestond uit hartige hapjes met verse ingrediënten, de tweede gang waren warme hapjes en de derde gang zoete hartigheden en vele soorten chocolade. Tijdens elke gang werd er (andere) thee geschonken en de dames die high wine hadden kregen bij elke gang een bijpassende wijn. Het was echt top, die verzorging. We waren nou niet bepaald een “rustig” gezelschap, er werd wat afgelachen. Maar alles was zo opgesteld dat andere gasten geen last van ons hadden en andersom. Ik heb naderhand veel complimentjes gekregen over mijn keuze voor de Kommensaal!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website