ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vergaderen op de meest bijzondere vergaderlocaties

Bent u op zoek naar inspirerende en bijzondere vergaderlocaties om uw vergaderingen naar een hoger niveau te tillen? Of zoekt u een groepsverblijf in Brabant om uzelf met een groep heerlijk terug te trekken? Dan is het een goed idee om een kijkje te nemen bij De Buitenhorst in het bourgondische en gezellige Brabant. In een oude boerderij heeft u de mogelijkheid om niet alleen te vergaderen, maar ook te ontspannen. Omringd door groen is het een ideale locatie om uw hoofd helemaal leeg te maken en uw lichaam weer op te laden.

Haal alles uit uw vergadering op een van de bijzondere vergaderlocaties

Wanneer u klaar bent met het vergaderen in die saaie vergaderkamer op kantoor, dan kiest u voor een van de bijzondere vergaderlocatie bij De Buitenhorst. Maak gebruik van de diverse faciliteiten en vergaderarrangementen. Vergaderen kost veel energie en mensen worden er vaak moedeloos van. Ga daarom eens vergaderen op een van de bijzondere vergaderlocaties in Brabant voor een inspirerende omgeving. Tussen de vergaderingen door kunt u heerlijk buiten wandeling of deelnemen aan een van de activiteiten. Ontspan en leer uw medewerkers of klanten goed kennen tijdens het melken van de koeien. Heeft u meerdere vergaderingen gepland en is de reisafstand te groot? Kies er dan voor om bij deze bijzondere vergaderlocaties te blijven overnachten.

Ontspan in een groepsverblijf in Brabant

Wilt u graag aan teambuilding doen of lekker met de familie een paar dagen weg? Bekijk dan een groepsverblijf van De Buitenhorst in Brabant. U kunt hier terecht met grote groepen om even helemaal weg te zijn van de drukte van het dagelijkse leven. Kom heerlijk tot rust en ontspan volledig. U kunt kiezen voor een groepsverblijf voor 17, 24 of 26 personen. Trek uzelf terug in de natuur van De Maashorst. Geniet van het prachtige uitzicht aan de rand van dit natuurgebied. Tijdens een groepsverblijf in Brabant kunt u ook gebruikmaken van de wellness om een moment voor uzelf te creëren.