ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een douane expediteur die gespecialiseerd in alle soorten transport en logistiek

Iedereen die internationaal zaken doet, heeft te maken met douaneprocedures en de inklaring van de zendingen. En daar komt een hoop bij kijken! Het vervoeren van goederen vergt de nodige kennis en software om de douaneaangifte zo snel mogelijk te laten verlopen. Hierdoor krijgt u namelijk uw zending met zo min mogelijk vertraging door de douane heen. Vaak zijn dit zaken waar u zich liever niet mee bezighoudt. Dan is het inschakelen van een douane expediteur een goede keuze. Voor een organisatie die in staat is om alle soorten douanedocumenten te produceren en in te dienen bij elk douanekantoor in Nederland, zit u bij Hemetex B.V. goed.

 

Profiteer van de voordelen van een onafhankelijke douane expediteur

Hemetex B.V. is een onafhankelijke douane expediteur gevestigd in Rotterdam. Samen met u gaan zij op zoek naar de meest gunstige en voordelige aanbieder voor uw goederentransport. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Of dat nu per vrachtwagen, schip of vliegtuig is, zij regelen het voor u. Ook de administratieve rompslomp rondom uw goederenvervoer nemen zij voor u uit handen. Voor de export van goederen naar bepaalde landen zijn bijvoorbeeld specifieke documenten verplicht gesteld. Laat het uitzoeken daarvan over aan deze ervaren douane expediteur in Rotterdam en zij houden u op de hoogte van de status. Kies voor Hemetex B.V. en:

  • Al uw logistiek is onder één dak
  • Uw zendingen komen op tijd aan op hun bestemming
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over uw douanezaken
  • Voor een relatief klein bedrag bent u ervan verzekerd dat uw douanezaken worden behandeld door een hooggekwalificeerd team

 

Ontdek wat Hemetex B.V. voor u kan betekenen

Wilt u weten welke soort documenten verplicht zijn bij de import en export van goederen? Heeft u goederen die u wilt vervoeren en bent u benieuwd wat deze douane expediteur voor u kan betekenen? Neem contact met hen op en laat u informeren over de mogelijkheden.

https://hemetex.nl