ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Goed horecameubilair verhoogt uw omzet

Heeft u qua omzetverhogende strategieën al wel eens gedacht aan uw horecameubilair? Want al is uw keuken van topkwaliteit, de bediening uiterst vriendelijk en is uw restaurant gelegen op de meest idyllische plaats, als de stoelen niet lekker zitten of niet mooi zijn kan dit een hoop afdoen aan de beleving die uw gasten hebben in uw restaurant. Niemand zit graag op een oncomfortabele stoel en voor uw gasten is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Door kwalitatieve en fijne stoelen en banken van Lavigne, blijven uw gasten langer zitten en is hun indruk van uw bedrijf positiever.

Voor ieder bedrijf het juiste horecameubilair

Naast het comfort van uw meubilair, wat natuurlijk erg belangrijk is, bepaalt het meubilair ook grotendeels de uitstraling van uw bedrijf. U heeft maar één kans voor een eerste indruk en met mooi horecameubilair van Lavigne kunt u die onvergetelijk maken. Bij het (her)inrichten van een horecabedrijf is het dan ook belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan het horecameubilair. Vindt u het lastig te bepalen welke meubels het beste passen bij uw bedrijf? De specialisten van Lavigne denken graag met u mee om de beste uitstraling van uw bedrijf te realiseren.

Een hoog zitcomfort voor een realistische prijs

Lavigne is een bedrijf gespecialiseerd in projectinrichting en heeft een groot assortiment aan horecameubilair. De collect bevat sfeervolle stoelen, krukken, fauteuils, baken, tafels en nog veel meer. Uw horecameubilair aanschaffen bij deze specialist houdt in dat u kiest voor meubels van goede kwaliteit en optimaal comfort voor uw gasten. In de showroom in Zoutleeuw kunt u zelf het zitcomfort van de meubels ervaren en krijgt u een goede indruk van welk meubilair het beste past bij uw horecabedrijf. Met elk budget kunt u bij Lavigne terecht voor een advies op maat. De persoonlijke betrokkenheid en uitstekende service maken Lavigne tot een bedrijf waar u op kunt bouwen.

https://lavigne.be/