ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Vergaderen tussen Breda en Tilburg

Zoekt u een rustige locatie om een vergadering te houden in de buurt van Breda of Tilburg? Neem dan zeker eens een kijkje bij De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek. Het gebouw stamt uit 1641 en staat midden in het groen. Alle prachtige natuur die bij dit landgoed ligt, heeft een rustgevende werking. Maar de mooie omgeving is meer dan rust brengend alleen. Als u hier gaat vergaderen, ga er dan van uit dat u zeker een hoop inspiratie zult halen uit deze weeldige omgeving. De prachtige locatie Tiendhoeve vindt u op het landgoed Gorp de Ley. Zien we u snel op deze unieke vergaderlocatie tussen Breda en Tilburg?

Uw vergadering combineren met een smakelijke lunch

Als u komt vergaderen nabij Tilburg in de Tiendhoeve wordt alles tot in de puntjes geregeld. Daarom kunt u uw vergadering combineren met een heerlijke lunch. Wist u dat het sowieso goed is om eens in de paar uur een pauze in te lassen om uw geest rust te gunnen? Uw spanningsboog is namelijk op een gegeven moment op en dan kunt u geen relevante informatie meer opslaan. Daarnaast houdt niemand het vol om uren te praten. Zeker niet op een lege maag. Kies er daarom voor om uzelf en uw personeel te verwennen met een heerlijk verzorgde lunch. Komt u buiten lunchtijd, maar wilt u wel iets aanbieden aan uw personeel? Kies er dan voor om een heerlijke kop koffie met gebak te laten serveren.

Sluit de vergadering af met een mooie wandeling

Hoe fijn is het om na een lange vergadering even de benen te kunnen strekken voor u weer in uw auto stapt, terug naar de zaak. Kies er voor om na de vergadering het landschap te gaan verkennen en een mooie wandeling te maken. Hiermee sluit u de vergadering op een informele manier af, in de mooie natuur dat aan het landgoed grenst.