ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een printplaat laten maken voor de productie van uw apparaten

Een printplaat laten maken voor een apparaat dat u heeft ontwikkeld kunt u het beste laten doen door een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. U kunt dit nu zelfs online regelen. Er zijn uiteraard verschillende bedrijven waar een op maat gemaakte printplaat bestellen mogelijk is. Maar let hierbij wel op de kwaliteit. Een malafide bedrijf kan er immers voor zorgen dat uw productieproces of het testen van een nieuw apparaat in gevaar komt, zeker als u onder tijdsdruk staat om de nieuwe vinding op de markt te brengen.

Uw printplaat laten maken door een ervaren partner

U kunt printplaten laten maken door een ervaren bedrijf. Gaat u daar een printplaat bestellen dan weet u zeker dat u een eindproduct geleverd krijgt dat aan uw eisen voldoet. U kunt zelf een ontwerp aanleveren. Printplaten laten maken kunt u doen volgens het through hole principe. De onderdelen worden dan op de printplaat vastgezet met bedrading. Dit is een prima methode voor apparaten die bijvoorbeeld erg warm kunnen worden of waarbij meer dan gemiddeld trillingen een rol kunnen spelen. Daarnaast kunt u kiezen voor de zogenaamde SMD methode, waarbij de onderdelen zonder bedrading op de printplaat worden vastgezet. Het voordeel hiervan is dat de printplaat aan beide zijden kan worden benut, wat uiteraard ruimte bespaart.

Zo bestelt u snel en gemakkelijk printplaten online

Wilt u een hoogwaardige kwaliteit printplaat laten maken? Neem dan contact op met PRS B.V. Dit bedrijf heeft ruime ervaring met het produceren van printplaten voor allerlei toepassingen. Wilt u een printplaat bestellen, dan kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken dat u op de website vindt. Vul uw gegevens in en geef uw wensen aan. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen door te spreken. Vervolgens kan aan u een offerte op maat worden aangeboden die is afgestemd op onder andere het aantal printplaten dat u wilt bestellen en de hoeveelheid werk die het assembleren gaat kosten.