ZIJook.nl
Image default
Zakelijk

Veilige kluizen

Kluizen zijn vandaag de dag overall terug te vinden in verschillende soorten en maten. Er zijn kluizen voor het opbergen van kleding in de sportschool, schoolkluisjes om boeken in op te beregen en kluisjes in winkels of museums om rugtassen in te doen die niet mee naar binnen mogen. Daarnaast zijn er natuurlijk kluizen die in de muur of vloer bevestigd kunnen worden, zodat belangrijke spullen of documenten veilig opgeborgen kunnen worden. Bij locker.nl kunt u terecht voor al deze soorten kluizen en ook voor de bijbehorende accessoires.

Bestel uw lockers

Bij Locker.nl zijn we gespecialiseerd in vele verschillende soorten kluizen, ook wel lockers genoemd. Wij hebben zowel nieuwe als tweedehands lockers op voorraad. Wij kunnen u van dienst zijn bij grote en kleine projecten en helpen u graag bij het kiezen van de juiste lockers voor uw organisatie of gelegenheid. U kunt eenvoudig de gewenste kluizen vinden op onze website. Daarbij kunt u kiezen uit diverse soorten sloten. Als u uw bestelling heeft geplaatst, dan komen wij de lockers bij u afleveren en wordt alles op de juiste plek geplaatst.

Brand- en inbraak werende safes

Als u voor uw bedrijf of als particulier op zoek bent naar extra veilige safes om waardevolle spullen in op te bergen, dan zijn de brand- en/of inbraak werende safes van Locker.nl hiervoor ideaal. Alle safes zijn inbraakveilig en daarnaast kunt u kiezen of uw safe ook brandveilig dient te zijn. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor Eurosafes. Dit zijn zeer veilige kluizen die zijn getest volgens de Europese norm EN 1143-1 en bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Er zijn verschillende weerstanden beschikbaar. Dit is onder andere afhankelijk van de metaalsoort en -dikte. Kijk voor ons complete assortiment aan lockerkasten en kluizen op de website, of neem contact met ons op.

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website