ZIJook.nl
Image default
Zakelijk

Je kantoor inrichten als een baas doe je zo

Of je nu echt ‘de baas’ van een onderneming bent, of als je gewoon graag als een baas leeft; je kantoor inrichten als een baas hoeft echt niet moeilijk te zijn. Met deze drie tips maak je van jouw kantoor het epicentrum van de koningsrots. De werkplek van de wolf of Wallstreet. Het kroningswerk van het Kremlin. Enfin, zo maak je er gewoon een meesterlijke werkplek van. 

Investeer in high-end apparaten voor je werkplek of kantoor

Om je werkplek goed in te richten moet je natuurlijk de apparatuur ervoor hebben. Investeer daarom in high-end apparatuur. Dat mag zeker ook refurbished apparatuur zijn! Dit is eigenlijk nog beter dan gloednieuwe spullen, aangezien je met refurbished jouw steentje bijdraagt aan duurzaam investeren. Bij Refurbished Printer heb je ruime keuze uit diverse refurbished apparaten.

Ga voor een moderne inrichting voor jouw werkplek

Je werkplek of kantoor is een plek waar je het grootste gedeelte van de week spendeert. Dan kan het maar beter een plek zijn waar jij je thuisvoelt toch? Kies daarom voor moderne meubels en/of accessoires om de inrichting van je werkplek aan te laten sluiten bij jouw onderneming. Niemand wordt gemotiveerd door een werkplek die rechtstreeks uit de seventies komt. Vervang standaard meubels daarom voor kleurrijke, frisse meubels en voeg hier en daar bijzondere schilderijen of fotoprints in lijsten toe om er een modern geheel van te maken. Je kunt bijvoorbeeld ook een zit-sta-bureau of een ergonomische zitbal toevoegen om je spieren los te houden tijdens het werken. Het is overigens sowieso een goed idee om in duurzame spullen te investeren. Deze gaan over het algemeen lang mee en zijn beter voor het milieu. Duurzaam hoeft bovendien niet duur te zijn. 

Voeg een spelelement toe

Vroeger kon je als ‘baas’ van een onderneming opvallen door elke vrijdag friet te serveren in de kantine of door goede arbeidsvoorwaarden. Tegenwoordig willen mensen geëntertaind worden als ze op kantoor komen. Work hard, play hard, dat principe. Zorg dus voor een of meerdere interactieve elementen zoals een gameconsole (Fifa?), een tafeltennistafel, een dartboard of een bar aan je kantoor. Zo worden die pauzes en vrijdagmiddagborrels ineens een stuk interessanter! Gaat het om een thuiswerkplek dan kun je bijvoorbeeld een zitbal toevoegen voor de afwisseling met jouw bureaustoel. Tussendoor korte oefeningen doen om je spieren te spannen en ontspannen kunnen dan bijdragen aan je productiviteit. 

Gerelateerde artikelen

Cursus zakelijk Duits

Wat is een huisdierenverzekering en hoe kun je deze dekking goed uitkiezen voor je trouwe vriend?

Printen