ZIJook.nl
Image default
Zakelijk

Een OR training om beter te worden in uw taak als lid van de OR

Een OR training om beter te worden in uw taak als lid van de OR

U vindt het fijn om deel uit te kunnen maken van de ondernemersraad. Toch loopt u regelmatig tegen punten waarbij u niet helemaal goed weet hoe te handelen. Als lid van de OR weet u hoe belangrijk communicatie is. Feit is dat de één hier beter in is dan de ander, maar een goede communicatie wel essentieel is. Communicatieve vaardigheden bezitten is dan ook wel een vereiste. Wilt u uzelf ontwikkelen en op een zo effectief mogelijke manier deel uit maken van de OR, dan is het aan te raden om een OR training te volgen. U leert tijdens een OR training de volgende competenties te versterken:

  • Verbale en non-verbale communicatie
  • Effectief communiceren
  • Beïnvloeden
  • Inlevingsvermogen

 

Een trainingsadviseur legt u graag uit wat u kunt verwachten tijdens een OR training

Het is belangrijk om te leren beïnvloeden zonder gebruik te maken van uw macht. Het gebruik maken van macht is meestal niet zo’n effectief middel om uw beoogde doel te behalen. U leert hier gelukkig alles over tijdens een OR cursus. Misschien ziet u uw collega’s netwerken en wilt u dit ook onder de knie krijgen. Wat is er precies voor nodig om zo goed mogelijk te leren netwerken? Volg een OR training en het zal u allemaal duidelijk worden. Vraag een trainingsadviseur eens om meer informatie.

 

Altijd een ervaren trainer

Deze trainingen zijn te volgen in verschillende trainingsvormen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een individuele trainingsvorm, waarbij u dus individueel getraind zult worden door een ervaren trainer. Ook wanneer u zich opgeeft middels een open-inschrijving krijgt u te maken met een ervaren trainer die uitstekend de link weet te leggen tussen theorie en praktijk. Een groepstraining behoort ook tot de mogelijke opties. Het is wellicht een goed besluit om met de gehele OR u inschrijven voor OR trainingen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website