ZIJook.nl
Image default
Zakelijk

Een boek uitgeven in eigen beheer? Door deze specialist zie je niets over het hoofd

Wanneer je een boek hebt geschreven en het wil uitgeven in eigen beheer, heb je al snel een professional nodig die verschillende zaken voor je regelt. Een boek uitgeven in eigen beheer betekent dat je in principe zelf de uitgever bent van je eigen boek. Dat klinkt uiteraard heel mooi, maar er komt ook heel wat bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het laten drukken van het boek, het aanvragen van een ISBN-nummer en nog heel veel meer. Het schrijven van een boek behoeft soms ook enige begeleiding om het succesvol op de markt te brengen. Met alle aspecten rondom het uitgeven van een boek in eigen beheer is BigBusinessPublishers jouw ideale partner. Al jaren zorgt deze organisatie ervoor dat professionals hun ideeën verspreiden met klanten, geïnteresseerden en zakenrelaties door middel van een boek.

Hulp bij iedere fase van jouw boek

Ben je al bijna klaar met het schrijven van een boek of zoek je nog meer ideeën om mee vooruit te kunnen? Of misschien heb je enkel nog maar een concept in gedachten? Je kunt in iedere fase van het ontwikkelen van je boek terecht bij BigBusinessPublishers. Wanneer je deze specialist inschakelt, weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat je op professionele wijze jouw boek in eigen beheer kunt uitgeven. Met deskundige hulp en constructief advies springen zij gedurende de totstandkoming van jouw boek op de juiste momenten bij. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het ontwikkelen van ideeën voor het schrijven of juist om een effectieve verspreiding van het boek.

Plan een gratis adviesgesprek in

Wanneer je nog niet helemaal weet waar je boek over moet gaan of hoe je je concept verder uitwerkt, is het inplannen van een adviesgesprek met BigBusinessPublishers een goed idee om flinke stappen vooruit te zetten. Dit gesprek is gratis en hierin wordt bijvoorbeeld met jou besproken wat het onderwerp van je boek is en hoe je begint met schrijven. Gedurende het proces krijg je volop inspiratie van specialisten, zodat je zeker niet tegen een ‘writer’s block’ aan loopt.

https://www.bbpublishers.nl/