ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Een moderne pooltafel gekenmerkt door stijl en elegantie

De meeste mensen vinden het steeds moeilijker om de perfecte eettafel te kiezen. Voor velen is de combinatie tussen een multifunctionele bruikbaarheid en een zekere elegantie belangrijk.

De design pooltafel en zijn stijlvolle modellen

De eettafel is een van de belangrijkste elementen in elke huiskamer of eetkamer. Precies daarom hechten steeds meer klanten veel belang aan de eigenschappen van de nieuwe eettafel. Daarom overtuigt de Fusion pooltafel een groot aantal klanten. Door zijn multifunctionele eigenschappen en een onmiskenbare vormgeving is het een echt trendproduct in elke huiskamer. Natuurlijk heeft Fusion ook gezorgd voor de nodige elegantie en stijl. Met name de vier populairste modellen van de Fusion biljarttafel serie worden door dit ontwerp gekenmerkt.

De eenvoudige satijnwitte lak afwerking

Met een eenvoudige en tegelijk elegante uitstraling inspireert de lakversie van deze moderne pooltafel. De multifunctionele eettafel past door zijn eenvoudige vormgeving in elke huiskamer. Een zogenaamde epoxy poedercoating dient voor een extreem hoge weerstand. Dit is om de tafel tegen krassen te beschermen. Het tafelblad kan gemakkelijk schoongemaakt worden dankzij het gelakte oppervlak. Dit is precies waarom de Fusion pooltafel een perfect model is voor je woonkamer.

De stijlvolle collectie van roestvast staal

Behalve de lakversie is ook de roestvrijstalen collectie een van de echte bestsellers van de design pooltafel. Het hele tafelframe is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Voor de kleur van het roestvrij staal kan de klant kiezen uit verschillende lakken. Het vastgemaakte tafelblad inspireert door een zorgvuldig bewerkte houten achtergrond. Dit geeft het totaalbeeld niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar overtuigt ook met handige functies. Het tafelblad is gemakkelijk schoon te maken en heeft een antibacteriële coating. Daarom herbergt de collectie roestvrij staal niet alleen een moderne pooltafel, maar ook een elegante eettafel. Dit is perfect voor een familiefeest of een diner voor twee.

De diepzwarte lakafwerking – een echte blikvanger

De diepzwarte lak versie zorgt niet alleen voor een moderne eettafel, maar ook een echte design pooltafel. De tafel overtuigt door zijn optimale afmetingen. Daardoor past hij gemakkelijk in elke huiskamer. Met een totale lengte van 2.30 meter kan de diepzwarte biljarttafel ook optimaal gebruikt worden in wat kleinere woonkamers. Om kleine beschadigingen of corrosie te voorkomen is het hele frame van de biljarttafel voorzien van een speciale poedercoating. Ook het tafelblad van eikenhout van hoge kwaliteit inspireert. Het verwerkte hout komt uit Spanje en is vervaardigd in ingewikkelde recyclingprocessen. Dit geeft de diepzwarte laktafel een elegante uitstraling. Bovendien inspireert deze moderne pooltafel door zijn ecologische eigenschappen. Het gerecycleerde hout ondersteunt het milieu in aanzienlijke mate.

De volledig houten afwerking

Fusion is er in zijn concept in geslaagd om een duurzaam gebruik van grondstoffen te combineren met een moderne stijl. In de Wood Liner komt dit het best tot zijn recht. Voor echte natuurliefhebbers is het moderne model van de Wood Liner precies goed. Een hoogwaardige verwerking van het houtmateriaal en de grootste zorgvuldigheid komen tot uiting in het model van de Wood Liner. Als ook jij verzot bent op een natuurlijke vormgeving, dan is dit het model voor jou.

Tussen deze gevarieerde selectie moet voor elke smaak van de klant het juiste model te vinden zijn. De Fusion pooltafel inspireert niet alleen door middel van een opvallend ontwerp, maar ook met de beste kwaliteit.