ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Bouwkundige keuring Amstelveen voor grondige inspectie en verslaglegging

Bouwkundige keuring Amstelveen inspecteert grondig en overlegt een uitgebreide, op maat gemaakte rapportage

De resultaten van huisinspectierapporten en grondigheid zijn aanzienlijk verbeterd wanneer een huis op de juiste manier is voorbereid voor een professionele inspectie. Hieronder staan ​​onze aanbevelingen voor het goed voorbereiden van een huis voor een inspectie. Deze tips helpen je huisinspecties soepel te laten verlopen.

Wanneer een huis goed is voorbereid voor de inspecteur van bouwtechnische keuring Amstelveen, voorkomen verkopers en makelaars ook de extra kosten van herinspectieprovisies. Inspecteurs brengen een vergoeding in rekening als ze moeten terugkeren om items te inspecteren die de eerste keer niet toegankelijk waren.

Zorg ervoor dat het water is ingeschakeld en dat de watermeter niet is vergrendeld.

Zorg ervoor dat de elektriciteit is ingeschakeld. Zorg dat het gas (of propaan) is ingeschakeld. Zorg ervoor dat er een duidelijke toegang is tot alle elektrische schakelpanelen. Zorg ervoor dat er een duidelijke toegang is tot de kruipruimte. Zorg ervoor dat er een duidelijke toegang is tot zoldertrappen en toegangspoorten voor zolder. Zorg ervoor dat de HVAC-apparatuur toegankelijk is. Zorg ervoor dat de ventilatiepanelen van HVAC ontgrendeld zijn. Zorg ervoor dat de waakvlammen naar waterverwarmingstoestellen en ovens branden. Zorg ervoor dat sleutels beschikbaar zijn voor afgesloten ruimten en vrijstaande gebouwen. Ontgrendel of laat de sleutels achter voor de poorten van de tuin. Schakel computers en waardevolle elektronica uit. Verwijder huisdieren uit de woning voor de huisinspectie. Verwijder voertuigen uit de garage. Wees voorbereid om 3-5 uur buitenshuis te blijven. Zorg ervoor dat de open haard toegankelijk is. Ruim de vaatwasser uit. Maak de oven, het fornuis en het fornuis leeg. Zorg ervoor dat de put leeg is. Zorg ervoor dat alle verlichtingsarmaturen werkende lampen hebben.

Het voorbereiden van een te inspecteren woning is belangrijk en mag niet worden verwaarloosd. Uw huis voorbereiden op een huisinspectie zal niet alleen de inspecteur helpen zijn werk goed te doen, het toont integriteit als een huisverkoper en helpt een probleemloos thuiskoop- of verkoopproces te verzekeren.

We hopen dat u de tijd neemt om deze informatie te delen met uw kopers, verkopers en makelaars.

Voor alles wat betreft bouwkeuringen en bouwadvies kunt u beroep doen op bouwkundig advies Amstelveen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website