ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafel

De laatste jaren zien we een duidelijke woontrend die op het eerste gezicht onmogelijk lijkt. Enerzijds willen we robuust en industrieel ontwerp, terwijl we aan de andere kant juist natuurlijk ogende meubels verlangen.

Deze twee sterk verschillende eigenschappen hebben elkaar gevonden in de boomstamtafel. Kenmerkend aan de boomstamtafels van Tafels99 is dat het tafelblad is gemaakt uit één enkele boomstam. Dit geeft de tafel een puur natuurlijke uitstraling. Dit natuurlijke tafelblad wordt gecombineerd met een onderstel van hout of metaal, voor een vleugje industrieel design.

Een boomstamtafel past altijd

Een mooie boomstamtafel past in elk interieur. Eikenhout is al eeuwen grote favoriet onder meubelmakers, omdat het degelijk en robuust materiaal is. Maar niet alleen dat, eikenhout vergt weinig onderhoud en is tijdloos.

Door de veelzijdigheid en universele uitstraling past een boomstamtafel met tafelblad van eikenhoud in elk interieur. Dus zelfs als je interieursmaak verandert, maakt de boomstamtafel je blij.

Een boomstamtafel voor elke kamer

Een boomstamtafel past niet alleen in elke interieurstijl, je kunt er in elke kamer wel eentje gebruiken. Een mooie boomstamtafel is een juweel voor de woonkamer, terwijl een grote boomstamtafel in de eetkamer plaats biedt aan het hele gezin (en gasten).

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Een boomstamtafel heeft een uitzonderlijk gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Toegegeven, er zijn goedkopere tafels op de markt, maar deze gaan vaak maar een paar jaar mee. Met een boomstamtafel kun je echter je hele leven vooruit. Bovendien bestel je jouw boomstamtafel voor een uitermate scherpe prijs bij Tafels99.nl.

Een boomstamtafel, precies zoals jij het wilt

In de webshop van Tafels99.nl zijn tientalen boomstamtafels direct te bestellen. Maar laat je daar niet door beperken. Bij Tafels99.nl kun je namelijk ook je eigen boomstamtafel samenstellen. Precies zoals jij het wilt. Kies het perfecte tafelblad, pas de maten aan zoals jij dat wilt en selecteer het onderstel dat je het meeste aanspreekt. Kies tenslotte je de kleur en afwerking die het beste bij jouw wensen past en we gaan voor je aan de slag!

Wie op zoek is naar een unieke boomstamtafel heeft eigenlijk maar één keuze: Tafels99.nl! We zien je snel in onze webshop, in onze showroom in Zevenaar. Of maak een afspraak voor een (video-)gesprek met één van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen

Jacuzzi goede keuze voor uw gezondheid

Vergelijkhoveniers.nl wijst de weg naar een vakbekwame en voordelige hovenier

Tuinman gezocht tips