ZIJook.nl
Image default
Verbouwen

Is een PVC vloerbedekking geschikt voor een fitness ruimte?

Heeft uw thuisgym u goed gedaan tijdens de lockdown? Je hebt misschien alle apparatuur die je nodig hebt, je hebt misschien nog steeds je motivatie en een vaste routine, maar heb je ook een vloer die de impact op je gewrichten minimaliseert en je prestaties maximaliseert? De mFLOR Parva Broad Leaf PVC vloeren zijn wellicht een geschikte kandidaat om in uw fitnessruimte te leggen vanwege praktische redenen.

Je hebt een vloer nodig die aan je behoeften voldoet. Je hebt een vloer nodig die je trainingen verbetert en die zowel jou als je materiaal beschermt. Na drie maanden denkt u misschien dat het geen zin heeft om in een nieuwe vloer te investeren, maar als u de juiste vloer kiest, hebt u de ideale vloer voor het leven, niet alleen voor de lockdown!

De pluspunten van een vloerbedekking voor de fitnessruimte

Er is geen twijfel mogelijk, het moeten PVC sportschoolvloeren zijn. Oorspronkelijk ontworpen als garagevloer, is het net zo praktisch en functioneel in uw fitnessruimte thuis.

Installatie van de vloer is eenvoudig

U wilt geen vloerbedekking die een eeuwigheid duurt om te leggen, u wilt een efficiënte oplossing die uw trainingstijd niet in beslag neemt. PVC-vloeren zijn zo gemakkelijk te installeren, u kunt het zelf doen! Het kan over bestaand beton worden gelegd zonder dat er lijm nodig is en het kan snel worden gedaan, zonder gedoe.

Duurzame en sterke vloer

Zoals eerder vermeld, werden PVC vloeren oorspronkelijk ontworpen voor garages, wat betekent dat ze het gewicht en de wrijving van voertuigen en groot materieel aankunnen. Omdat ze sterk en duurzaam zijn, zullen PVC vloeren lang meegaan, hoe repetitief uw trainingsactiviteiten ook zijn en hoeveel zware fitnesstoestellen u ook gebruikt.

De vloer kan tegen schokken

Om letsel te voorkomen en uw gewrichten te beschermen, moet uw vloer schok- en stootbestendig zijn. U moet er ook zeker van kunnen zijn dat uw vloer niet beschadigd raakt als u per ongeluk een zwaar gewicht laat vallen. Uw apparatuur en ledematen kunnen effectief terugveren met PVC vloeren dankzij de anti-vermoeidheid en oppervlaktehardheid eigenschappen.

Zijn de PVC vloeren eenvoudig te reinigen?

Uw sportschool moet een plek zijn waar u graag wilt zijn en een stinkende, zweterige vloer is het perfecte excuus om uw workout over te slaan. Gelukkig hoeft u alleen maar milde zeep en water te gebruiken om de PVC-vloer regelmatig schoon te vegen om dit te voorkomen. Het voelt niet als een karwei en omdat de vloer bestand is tegen een aantal chemicaliën, kunt u er zeker van zijn dat uw vloer mooi en schoon blijft. Als u echt grondig te werk gaat, kan het schoonmaakregime deel uitmaken van uw workout!

De bestendigheid van PVC vloeren

Met een keur aan kleuren waaruit u kunt kiezen, kunt u uw trainingsruimte een persoonlijk tintje geven. Richt verschillende delen van de ruimte in voor verschillende oefeningen, creëer een dambordpatroon of andere leuke patronen, de keuze is aan u – en u kunt het in de toekomst altijd weer veranderen. Bovendien zijn PVC vloertegels bestand tegen schimmel, meeldauw en chemicaliën, zodat ze er altijd fris en levendig uitzien.

http://vloerenbaas.nl